Labradoriaiheinen valokuvauskilpailu!

15.1.2018

Kilpailun tarkoituksena on aktivoida harrastajia kuvaamaan arvokkaita hetkiä labradoriharrastuksen parissa.

Tarkoituksena on myös saada monipuolisia valokuvia Labradorinnoutajakerhon käyttöön. Kuvia käytetään Labradori-lehden, kerhon kotisivujen sekä erilaisten Labradorikerhon mainosten ja esitteiden kuvitukseen. Kuvan tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla, mutta Labradorinnoutajakerho ry saa vapaan oikeuden käyttää kuvia yhdistyksen omissa julkaisuissa.

Kilpailukategoriat

Kategorioita on tällä kertaa vain yksi: neljä vuodenaikaa. Jokaisen vuodenajan parhaat kuvat palkitaan; kevät, kesä, syksy ja talvi. 

Kaikkien kuvien tulee olla hyvälaatuisia digikuvia, jotka on tallennettu jpg- tai tif-muotoon. Kuvien koko vähintään 1 Mt.

Kilpailuun osallistuminen ja kuvien lähettäminen

Labradorinnoutajakerhon jäsen voi osallistua kilpailuun enintään neljällä kuvalla. Kuvaaja nimeää valokuvat itse. Jokainen kuva tallennetaan omaksi tiedostokseen.

Kuvat voi lähettää sähköpostilla tai postin kautta muistitikulle tallennettuna. Muistitikkuja ei palauteta. Kuvat lähetetään: labradorikuvia(at)gmail.com tai muistitikut osoitteella: Lotta Vuorinen, Metsä-ahontie 37 B, 46900 Inkeroinen

Kilpailuaikaa on 1.3.2018 saakka.

Viestin otsikkoon tulee kirjoittaa Valokuvauskilpailu. Viestiosioon tulee laittaa valokuvaajan nimi ja yhteystiedot sekä kuvassa olevan labradorin/ labradorien nimet. Kuvan tulee olla ennen julkaisematon eli se ei voi olla kuva, joka on aiemmin ollut lehdessä tai internetsivuilla. Esim. Facebookissa omilla sivuilla julkaistu kuva hyväksytään.

Parhaat kuvat palkitaan LabShopin lahjakorteilla.