Tokokoulutuspäivä 21.4.2018, Vihti

26.1.2018

Tokotoimikunta järjestää koulutuspäivän Vihdin Tervalammella 21.4. Kouluttajana toimii Anna-Leena Väätänen. Päivä on tarkoitettu kisaaville ja kokeisiin tähtääville koirakoille. Tule hakemaan vinkkejä ja neuvoja kevään tokokokeita varten!

Kouluttaja Anna-Leena Väätäsen esittely:

Olen kouluttanut koiria siitä saakka, kun sain ensimmäisen oman lapinkoirani 11-vuotiaana. Monia lajeja on tullut kokeiltua vuosien mittaan, mutta lähinnä sydäntäni ovat olleet aina toko, agility ja nykyisen koirani kanssa myös vepe. Tällä hetkellä päälajinani on toko, jossa olen kouluttautunut koulutusohjaajaksi, koetoimitsijaksi ja liikkeenohjaajaksi.

Tällä hetkellä minulla on kaksi koiraa: 5-vuotias bordercollieuros Neo (FI & SE & EE TVA, FI & EE VPVA, BH Myytin Fiksu ja Kypsä) ja 2-vuotias suomenlapinkoirauros, Raikulipoika Raito (TK1 Shacal Tulenarka). Neon kanssa pääsimme 2014 Uudenmaan nuorten koirien tokorinkiin ja sieltä siirryimme suoraan TOKO-Valmennusrenkaaseen vuonna 2016. Raito on ollut meillä enemmän seura/perhekoiran hommissa, mutta on sekin jo päässyt hiukan treenailemaan ja aloittelemaan kisakoiran uraa. Raito kuuluu tällä hetkellä Uudenmaan nuorten koirien tokorinkiin.

Ennen nykyisiä koiriani minulla on ollut useita suomenlapinkoirauroksia, joista ensimmäistä arkaa koiraani lukuunottamatta jokainen on kisannut tokossa ylemmissä luokissa asti. Paimenpoikien lisäksi meillä oli jokunen vuosi sitten kaksi opas-labradoria kasvamassa, joten olen päässyt tutustumaan läheltä noutajienkin sielunelämään.

Tokokoulutuspäivän hinta on 35e Labradorinnoutajakerho ry:n jäsenille ja 45e kerhon ulkopuolisille.

Ilmoittautumislomake löytyy 26.1. alkaen kerhon nettisivuilta:

https://goo.gl/forms/QyyvJEWk7gZj4CDn2

Koulutuspäivä järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi.

Tiedustelut: labbis.toko@gmail.com 

Liitteet