Perustottelevaisuuskurssit 5.-26.8 Vantaalla sekä 30.8-20.9 Kirkkonummella

2.7.2018 klo 16:00

Kouluttajina ovat Anni Peltoniemi Vantaalla ja Johanna Heiskanen Kirkkonummella.

Vantaalla Anni Peltoniemen kursseilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, joka on hyödyksi arkielämän tilanteissa ja luo pohjan jatkokoulutukselle.  
Kurssien keskeisimpiä teemoja on koiran hallinta ja kontakti koiran ja sen ohjaajan välillä. Lisäksi kurssilla käydään läpi perusliikkeistä ainakin istuminen, maahan meno, sivulle tulo ja luokse tulo.  
Kursseilla harjoitellaan myös muiden koirien ohittamista ja tehdään häiriötreenejä. Harjoitteet suunnitellaan eriyttävästi niin, että kullekin koirakolle on tasonsa mukaista haastetta. Kurssit soveltuvat kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa). 

Kurssit ovat sunnuntaina 5.-26.8.2018 klo 16-17 pennut ja klo 17-18 yli 12 kk ikäiset.

Ilmoittautuminen: Perustottelevaisuuskurssit 5.-26.8 Anni Peltoniemi Vantaa

 

Kirkkonummella Johanna Heiskasen lämminhenkisellä kurssilla harjoitellaan arjen perustaitoja. Keskeisinä teemoina ovat mm. kontakti, luoksetulo, paikallaolo sekä toisten koirien ohittaminen ja häiriön alla työskentely. Harjoitellaan myös perusliikkeitä kuten istuminen, maahanmeno sekä perusasentoon ohjaaminen. Oikea-aikainen palkkaaminen on olennainen osa treenejä myös. Kurssille voit tulla omaan tai koiran osaamistasoon katsomatta, harjoituksia räätälöidään jokaiselle koirakolle sopivaksi ja etsitään juuri teille sopivat harjoitukset. Rokotukset tulee olla voimassa.

Kurssit ovat torstaina 30.8-20.9.2018 klo 17-18 pennut ja klo 18-19 yli 12 kk ikäiset.

Ilmoittautuminen Perustottelevaisuuskurssit 30.8-20.9 Johanna Heiskanen