Agirotu 2015 Nastola

Vuoden 2015 Agirotu-tapahtuma järjestettiin 3.7- 5.7 helteisessä Nastolassa. Sunnuntaina kisattiin epäviralliset joukkuekisat, joissa labradoreja edusti kaksi möllijoukkuetta ja kolme kisaavien joukkuetta.

Möllien rata oli muuten helppo, mutta kepit aiheuttivat päänvaivaa, sillä niitä ei saanut jättää suorittamatta ja joukkeistamme vain yksi koira osasi kepit, niitä kun ei yleensä möllitasolla ole. Kaikki koirat suoriutuivat kuitenkin kepeistä tyylillään ja tekivät hienoja ratoja. Joukkueet olivat sijoilla 4/11 ja 7/11. Toivottavasti kaikki lupaavat möllikoirakot nähdään jatkossa virallisissakin kisoissa.

Mölliratojen jälkeen joukkueemme edusti pukukulkueessa lentävinä labramoottoreina siipien, suojalasien ja Ferrari-manttelien kera.

Illalla oli kisaavien joukkueiden vuoro. Rata ei ollut helpoimmasta päästä eikä puhtaita suorituksia juuri nähty.  Labradoreilla oli rutkasti vauhtia, mutta rapatessa roiskui ja virheitä tuli jonkin verran. Hauskaa kaikilla kuitenkin radalla oli! Joukkueet sijoittuivat sijoille 11/38, 31/38 ja 33/38. Kiitos kaikille hauskasta päivästä, oli upeaa nähdä näin paljon agilitylabradoreja kerralla. Toivottavasti saamme ensi vuoden Agirotuun Teivoon yhtä paljon joukkueita, visioi Kreeta Holopainen.