Koulutus ja kurssit

Labradorinnoutajakerho ry noudattaa toiminnassaan Kennelliiton laatimia toimintaohjeita. Jokainen kokeeseen, kilpailuun, testiin tai koulutukseen osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, kokeen, kilpailun, testin tai koulutuksen toimihenkilöt tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Kennelliiton tiedotteen voit lukea tästä linkistä!


Tervetuloa hauskan lajin pariin!

 

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista Pääkaupunkiseudulla.

Agilitykurssit kevättalvi 2022

PDF-tiedostoAgilityn esteosaaminen, ohjauskuviot ja tutustuminen sunnuntaisin 2022 Martta Peltoniemi Vantaa.pdf (194 kB)
Sunnuntaisin agilityssa keskitytään esteosaamiseen, agilityn teknisiin taitoihin ja erilaisiin ohjauskuvioihin. Kurssin alussa kartoitetaan osallistujien toiveet ja tavoitteet, joiden perusteella kurssi rakentuu jokaiselle koirakolle yksilöllisesti suunniteltujen harjoitusten kautta kokonaisuudeksi. Harjoiteltavia asioita voi olla esimerkiksi kepit tai kontaktit, hyppytekniikka tai lyhyiden ratapätkien muodossa harjoiteltavat yksittäiset ohjauskuviot, kuten in-in, tehokkaat käännökset tai eteen lähetys ja irtoaminen. Sunnuntain kurssille voi ilmoittautua neljän viikon jaksoissa tai yksi treeni kerrallaan. Mukaan voi ilmoittautua tutustumaan ilman aikaisempaa kokemusta, tai kokeneemman koiran kanssa opettelemaan uusia asioita ja vahvistamaan vanhaa osaamista.
PDF-tiedostoAgilityn ratatreeniä yksityiskoulutus 2022 Martta Peltoniemi Vantaa.pdf (169 kB)
Kurssien treenit sopivat kaiken tasoisille koirakoille ihan aloittelevista tavoitteellisesti kisaaviin. Jokaisissa treeneissä on suunniteltu ratapohja, jota lähestytään jokaisen koirakon tason mukaisesti. Kokeneille koirakoille on tarjolla sopivasti haastetta agilityn eri osa-alueilla monipuolisten ja kisamaisten ratojen muodossa. Aloittelevien kanssa lähestymme ratoja pätkissä tai ihan este kerrallaan vahvistaen ja kehittäen koirakon taitoja. Jokaisella treenaajalla on käytettävissään ohjausaikaa 15 minuuttia.
PDF-tiedostoAgilitykurssit tiistaisin Senni Huotari Vantaa.pdf (200 kB)
Kurssi sopii alkeiden harjoitteluun ja alkeis/jatko-kurssin jo suorittaneille koirakoille. Kurssilla on mahdollisuus käydä läpi kaikkia agilityradalta löytyviä esteitä. Kurssilla harjoitellaan lyhyitä putkista ja hypyistä koostuvia estesarjoja.
PDF-tiedostoAgilityeskari aloitteleville ja harrastuksesta kiinnostuneille 2022 Martta Peltoniemi Vantaa.pdf (176 kB)
Agilityeskarissa harjoitellaan agilityn alkeita ja yhteistä tekemistä erilaisten temppujen muodossa. Kurssilla jokaista aihetta lähestytään leikin ja yhteisen ilon kautta, keskittyen koiran motivointiin ja erilaisiin palkkaamisen muotoihin.
Labradorien epäviralliset kisat toukokuu 2014
Agirotu 2010