Koulutus ja kurssit

Labradorinnoutajakerho ry noudattaa toiminnassaan Kennelliiton laatimia toimintaohjeita koskien kesä-heinäkuun koiraharrastustapahtumia. Jokainen kokeeseen, kilpailuun, testiin tai koulutukseen osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, kokeen, kilpailun, testin tai koulutuksen toimihenkilöt tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Kennelliiton tiedotteen voit lukea tästä linkistä!


Tervetuloa hauskan lajin pariin!

 

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista Pääkaupunkiseudulla.

Agilitykurssit kesä 2020

PDF-tiedostoAgility- ja motivointikurssit kesä 2020.pdf (194 kB)
Kesän agilitykurssit ovat Agility Akatemien hallilla tiistaisin ja sunnuntaisin. Uuutuus - Motivaatio, leikkiminen ja palkkaaminen kurssit tiistaisin Emilian vetämänä agilityn lisäksi. Tiistaikurssit ovat koko kesän ajan ja kouluttajana Emilia Välttilä. Sunnuntaikurssi on ennen juhannusta kestoltaan 2 kertaa ja kouluttajana Anni Peltoniemi. Kursseille ovat tervetulleita kaikentasoiset koirakot. Kursseille voi tulla myös muun rotuisia kuin labradoreja.
PDF-tiedostoHoopers Agility 10.8.2020 Kairi Sälik.pdf (582 kB)
Haluatko kokeilla jotain vähän erilaista koiran kanssa? Haluatko pitää hauskaa koiran kanssa? Jos vastasit kyllä jompaan kupaan näistä kysymyksistä, niin tulee rohkeasti kokeilemaan. Hoopers Agilityssä ei ole hyppyjä tai kontaktiesteitä: vain vanteita, tynnyreitä ja putkia. Toisin kuin agilityssä Hoopersissa ei siis ole hyppyjä. Sen sijaan koirat kulkevat läpi maanpinnalla olevista vanteista tai putkista ja kiertävät tynnyreitä. Sama vauhti ja jännitys kuin agilityssa säilyvät, mutta radat virtaavat eikä niissä ole tiukkoja käännöksiä. Hoopers on urheilua, joka sopii ihan kaiken ikäisille koirille pikku pennuista veteraanikoiriin ja se sopii erittäin hyvin myös agilitystä eläköityneille koirille tai agilitykentällä irtoamistreeniä kaipaaville koirakoille.

Agilitykurssit syksy 2020

PDF-tiedostoAgilitykurssit syksy 2020.pdf (202 kB)
Kurssit perjantaisin ja sunnuntaisin, kouluttajina Martta Peltoniemi ja Anni Peltoniemi. Kurssien kesto 5 kertaa ja mukaan mahtuu max 5 koirakkoa. Kurssipaikkana Agility Akatemia Vantaalla ja hallin kaikilla kentillä on mattopohjat. Halli on Vantaan Kivistössä, Ruusumäentie 5 B-7, 01730 Vantaa.
Labradorien epäviralliset kisat toukokuu 2014
Agirotu 2010