Koulutus ja kurssit

Labradorinnoutajakerho ry noudattaa toiminnassaan Kennelliiton laatimia toimintaohjeita koskien kesä-heinäkuun koiraharrastustapahtumia. Jokainen kokeeseen, kilpailuun, testiin tai koulutukseen osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, kokeen, kilpailun, testin tai koulutuksen toimihenkilöt tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Kennelliiton tiedotteen voit lukea tästä linkistä!

 

Yksittäisiä agilitytreenivuoroja myynnissä Agilityvuorojen osto ja myynti palstalla sivulla > Kurssi-ilmoittautumiset agilitykursseille

Huom! Jotta voimme paremmin suunnitella kouluttajien ja hallin aikatauluja ja kursseja, kurssimaksuihin on tehty porrastuksia ilmoittautumisajan suhteen. Kun ilmoittaudut kurssille vähintään kolme viikkoa ennen kurssin alkua ja maksat kurssimaksun väh. 2 viikkoa ennen, kurssin hinta on edullisempi.

 

Tervetuloa hauskan lajin pariin!

 

Haluan saada sähköpostia uusista kursseista Pääkaupunkiseudulla.

Agilitykurssit kesä 2020

PDF-tiedostoAgility- ja motivointikurssit kesä 2020.pdf (194 kB)
Kesän agilitykurssit ovat Agility Akatemien hallilla tiistaisin ja sunnuntaisin. Uuutuus - Motivaatio, leikkiminen ja palkkaaminen kurssit tiistaisin Emilian vetämänä agilityn lisäksi. Tiistaikurssit ovat koko kesän ajan ja kouluttajana Emilia Välttilä. Sunnuntaikurssi on ennen juhannusta kestoltaan 2 kertaa ja kouluttajana Anni Peltoniemi. Kursseille ovat tervetulleita kaikentasoiset koirakot. Kursseille voi tulla myös muun rotuisia kuin labradoreja.
Labradorien epäviralliset kisat toukokuu 2014
Agirotu 2010