Kurssi-ilmoittautumiset agilitykursseille

Kurssit ovat ensisijaisesti labradoreille. Mikäli kurssit eivät täyty, otamme kaikille kursseille kahden viikon ajan ennen kurssien alkua myös muun rotuisia. Jos kurssit kiinnostavat, kannattaa ilmoittautua. Otamme vapaille paikalle koirakoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Muista kertoa ilmoittautuessasi aina jäsennumero. Jäsennumeron löydät Labradori-lehden takakannesta osoitteen kohdalta nimesi yläpuolelta. Jos ilmoittautumislinkki ei aukea koneellasi, niin laitathan meille postia osoitteeseen labbis.agility(at)gmail.com    

Osa sähköpostipalveluista tai -ohjelmista voi tulkita saapuneen sähköpostin roskapostiksi.  Voit välttää ongelman lisäämällä lähetysosoitteen labbis.koulutus(at)gmail.com​ sallittujen eli turvallisten lähettäjien listaukseen tai sähköpostin yhteystietoihin.

Muistathan, että ilmoittautumiset ovat sitovia.

Hyväksyn, että koulutuksen/kokeen järjestämisen vastuuhenkilöt voivat käsitellä ilmoittamiani henkilötietoja. Kokeiden/kilpailujen yhteydessä henkilötietojani saa julkaista tarpeen mukaisesti ja soveltuvin osin kokeen osallistuja- ja tulosluettelossa koepaikalla ja kokeeseen liittyvissä julkaisuissa internetissä tai muissa yhdistyksen medioissa.

Huom! Halleissa on pissa/kakkasakko. Mikäli koirasi tekee tarpeensa sisälle hallin matolle tai agilityesteisiin, tulee sinun aina kertoa siitä välittömästi kouluttajalle. Lopeta heti treenit ja laita koirasi kiinni ja putsaa kohta huolella kouluttajan antamien ohjeiden mukaan.  Kouluttaja välittää tiedon vahingosta hallin omistajalle.

Agility Akatemian hallilla pissa/kakkasakko on 20 euroa ja se maksetaan hallin tilille IBAN:FI4780001171353197 Viestikenttään maininta labbiskurssit päivä ja kellonaika.  Maksusta laitetaan kuittikopio osoitteeseen labbis.koulutus(at)gmail.com

Peruutusehdot

* Mikäli osallistuja peruuttaa kurssiosallistumisensa 2 viikkoa ennen kurssin alkua, peritään peruutusmaksuna 30 %:a kurssihinnasta.
* Mikäli osallistuja peruuttaa kurssiosallistumisensa 1 viikkoa ennen kurssin alkua, peritään peruutusmaksuna koko kurssihinta.

Poissaolot

Kurssimaksut peritään aina määritellyltä kurssiajalta (esim. 5 kertaa). Kurssimaksut tulee maksaa aina eräpäivään mennessä. Mikäli joudut jonkin esteen vuoksi jäämään kurssikerralta pois, voit tarjota vuoroasi myyntiin esim. Facebookin Agilitylabradorit-ryhmän kautta. Jos tiedät jo etukäteen, että pääset vain osalle kurssikerroista, voit myös yrittää jakaa kurssimaksua tätä kautta.