Agility tiistaikurssit 2.-16.6. Emilia Välttilä Vantaa

Ryhmä klo 17.20-18.20 on täynnä.

Tiistai-illan agilitykurssit ovat kestoltaan 3 kertaa 2.-16.6.2020. Kouluttajana on Emilia Välttilä. Kurssit ovat kaikentasoisille koirakoille myös aloitteleville ja/tai agilityyn tutustuville.

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.


Ilmoittautuminen agilitykursseille tiistaisin 2.-16.6.2020 klo 15.00-16.00
ja klo 17.20-18.20. 

Kurssin hinta jäsenille 63 € ja ei-jäsenille 69 €. Kurssien kesto on 3 kertaa. 

Treenit sopivat kaikentasoisille koirakoille alkeista kisaaviin. Kullekin kurssille otetaan enintään 4 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssit ovat keskikentällä.

Agility Akatemian hallin kaikilla kentillä on mattopohjat. Halli on Vantaan Kivistössä,
os. Ruusumäentie 5 B-7, 01730 Vantaa.

Karttalinkki https://goo.gl/maps/28iomWKoDry

Ilmoittautumiset ovat sitovia.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron!

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Kurssi-ilmoittautumiset agilitykursseille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.