Agility tiistaikurssit 23.6-7.7. Emilia Välttilä Vantaa

Tiistai-illan agilitykurssit ovat kestoltaan 3 ja 4 kertaa 23.6-7.7.2020. Kouluttajana on Emilia Välttilä. Kurssit ovat kaikentasoisille koirakoille myös aloitteleville ja/tai agilityyn tutustuville.

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.


Ilmoittautuminen agilitykursseille tiistaisin 23.6-7.7.2020 klo 15.00-16.00 kurssin kesto on 3 kertaa ja klo 17.20-18.20 kurssin kesto on 4 kertaa. 

Kurssien hinnat:

  • jäsenille 63 € ja ei-jäsenille 69 €, kesto on 3 kertaa
  • jäsenille 84 € ja ei-jäsenille 90 €, kesto on 4 kertaa

Treenit sopivat kaikentasoisille koirakoille alkeista kisaaviin. Kullekin kurssille otetaan enintään 4 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. Treenin kesto 55 min.

Kurssit ovat keskikentällä.

Agility Akatemian hallin kaikilla kentillä on mattopohjat. Halli on Vantaan Kivistössä,
os. Ruusumäentie 5 B-7, 01730 Vantaa.

Karttalinkki https://goo.gl/maps/28iomWKoDry

Ilmoittautumiset ovat sitovia.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron!

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Kurssi-ilmoittautumiset agilitykursseille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.