Agility yksityiskoulutus 12.11-10.12.21 Martta Peltoniemi Vantaa

Perjantain agilityn yksityiskoulutukset ovat kestoltaan 5 kertaa ajalla 12.11.-10.12.2021.
Kouluttajana on Martta Peltoniemi.


Kurssit: kurssi 1 klo 17.30-18.00, kurssi 2 klo 18.00-19.00, kurssi 3 klo 19.00-20.00

Kurrssien hinnat: jäsenille 117,50 € ja ei-jäsenille 128,50 €. 

Kurssit ovat kaikentasoisille ja kaiken ikäisille koirakoille. 

HUOM! Treeniaika per koirakko on n. 15 min. Koirakon tulee siis olla paikalla hallissa (sisällä vuoron odotuspaikassa) valmiina aloittamaan oma treeni heti sovittuna aikana. 
Turvaväleistä, suositus reilu 2m, on huolehdittava  myös koirakon vaihtuessa. Hallissa on käytettävä suojamaskia siihen asti, kunnes edellinen koirakko on poistunut tilasta.
Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana.Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa siten, että koirakot (treenaava ja vuoroaan odottava) sijoittuvat hallin päädyssä eri kulmiin. 
Ole ajoissa paikalla, että ehdit valmistautua omaan vuoroosi (esim. 5 minuuttia ennen oman treenin alkuaikaa sisään ja odottamaan omaa vuoroa kouluttajan ohjeistamaan paikkaan). 

Agility Akatemian hallin kaikilla kentillä on mattopohjat. Halli on Vantaan Kivistössä, os. Ruusumäentie 5 B-7, 01730 Vantaa. Kurssi pidetään hallin etukentällä.

Karttalinkki https://goo.gl/maps/28iomWKoDry

Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja ja rokotusten varoaika tulee olla huomioitu, terveitä, normaalipainoisia ja hallinnassa olevia, eivätkä ne saa olla aggressiivisia. Lisätietoa rokotuksista Kennelliiton sivuilta https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/uutiset/uudet-rokotusmaaraykset-voimaan-helmikuun-alusta

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron!

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja.

Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme. 

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Kurssi-ilmoittautumiset agilitykursseille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.