Hoopers Agilityyn tutustuminen 21.10.2021 - Kairi Sälik

Haluatko kokeilla jotain vähän erilaista koiran kanssa? 
Haluatko pitäähauskaa koiran kanssa? 

Jos vastasit kyllä jompaan kumpaan näistä kysymyksistä, niin tulee
rohkeasti kokeilemaan tätä hauskaa lajia Labradorinnoutajakerhon
järjestämään tutustumistilaisuuteen! - Kouluttajana Kairi Sälik

 

Mitä Hoopers Agility on?


Hoopers Agilityssä ei ole hyppyjä tai kontaktiesteitä: vain vanteita, tynnyreitä ja putkia. Sen sijaan koirat kulkevat läpi maanpinnalla olevista vanteista tai putkista ja kiertävät
tynnyreitä. Sama vauhti ja jännitys kuin agilityssa säilyvät, mutta radat virtaavat eikä niissä ole tiukkoja käännöksiä.

Hoopers on urheilua, joka sopii ihan kaiken ikäisille koirille pikku pennuista veteraanikoiriin ja se sopii erittäin hyvin myös agilitystä eläköityneille koirille tai agilitykentällä irtoamistreeniä kaipaaville koirakoille.

Tässä lajissa saa siis osallistua ja pitää hauskaa minkä ikäisen koiran kanssa tahansa. Opit erittäin hyvin työskentelemään yhdessä koirasi kanssa. Tavoiteena on, että koira ja ohjaaja työskentelevät etänä eli ohjaaja pysyy tietyssä paikassa (joka voi olla käsittelyruutu, käsittelyvyöhyke tai tietty osoitettu paikka). Ohjaaja siis ohjaa koiran suoritusta radalla käsimerkkien ja sanallisten käskyjen avulla. Tämä tekee lajista jännittävän, nopeatempoisen koiraurheilun, johon myös liikuntarajoitteiset omistajat pystyvät osallistumaan.
Pisteitä kilpailussa saa ohjaamalla koira kentän elementtien läpi käsittelyruudusta, pysymällä vyöhykkeillä tai pysymällä yhdessä osoitetussa paikassa koiran suorittaessa koko radan.

Tutustumistilaisuudet torstaina 21.10.21 klo klo 15-16 ja klo 20-21.

Ryhmään otetaan 4 koirakkoa.

Hinta: jäsenille 25,60 € ja ei-jäsenille 29,50 €

Treenipaikka on Agility Akatemian hallilla. Halli sijaitsee os. Ruusumäentie 5, Vantaa  https://goo.gl/maps/28iomWKoDry

Karttalinkki https://goo.gl/maps/28iomWKoDry

Tilaisuuteen osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja ja rokotusten varoaika tulee olla huomioitu, terveitä, normaalipainoisia ja hallinnassa olevia, eivätkä ne saa olla aggressiivisia.

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava, halliin tultaessa ja hallissa kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa turvavälit huomioiden. Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana.

Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron!

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Kurssi-ilmoittautumiset agilitykursseille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.