Motivaatio tiistaikurssit 11.-25.8. Emilia Välttilä Vantaa

Tiistai-illan motivaation, leikkimisen ja palkkaamisen kurssi on kestoltaan 3 kertaa 23.6.-7.7.2020, klo 16.20-17.20. Kouluttajana on Emilia Välttilä.
Kurssit ovat kaikentasoisille koirakoille.


Treeneissä harjoitellaan koiran kanssa leikkimistä ja erilaisia tapoja palkata koiraa, sekä pohditaan juuri omalle koiralle sopivia palkkauskäytäntöjä. Parempi ymmärrys oman koiran motivaatiosta auttaa tekemään treenaamisesta entistä sujuvampaa, vauhdikkaampaa ja hauskempaa - niin agilitykentällä kuin sen ulkopuolellakin. Ota treeneihin mukaan paljon erilaisia leluja (ainakin jokin vetolelu ja pallo) ja herkullisia nameja.

Kurssin hinta jäsenille 45€ ja ei-jäsenille 51€. Kurssien kesto on 3 kertaa. 

Kurssille otetaan enintään 5 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Treenin kesto on 55 min. Kentälle ei saa tulla ennen kuin edellinen ryhmä on poistunut.

Kurssit ovat hallin keskikentällä.

Agility Akatemian hallin kaikilla kentillä on mattopohjat. Halli on Vantaan Kivistössä,
os. Ruusumäentie 5 B-7, 01730 Vantaa.

Karttalinkki https://goo.gl/maps/28iomWKoDry

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.

Ilmoittautumiset ovat sitovia.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron!

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Kurssi-ilmoittautumiset agilitykursseille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.