Ohjauskuviot ja esteosaaminen 8.-29.5.2022 Martta Peltoniemi

Agilityn ohjauskuviot ja esteosaaminen sunnuntaisin 8.-29.5.2022 klo 11-12. 
Kouluttajana Martta Peltoniemi

 

Sunnuntain keskitytään esteosaamiseen, agilityn teknisiin taitoihin ja erilaisiin ohjauskuvioihin. Jokaisen koirakon vuoro kestää noin 15 min.

Kurssin alussa kartoitetaan osallistujien toiveet ja tavoitteet, joiden perusteella kurssi rakentuu jokaiselle koirakolle yksilöllisesti suunniteltujen harjoitusten kautta kokonaisuudeksi.

Harjoiteltavia asioita voi olla esimerkiksi kepit tai kontaktit, hyppytekniikka tai lyhyiden ratapätkien muodossa harjoiteltavat yksittäiset ohjauskuviot, kuten in-in, tehokkaat käännökset tai eteen lähetys ja irtoaminen.

Sunnuntain kurssille voi ilmoittautua neljän viikon jaksoissa tai yksi treeni kerrallaan. Mukaan voi ilmoittautua myös tutustumaan ilman aikaisempaa kokemusta, tai kokeneemman koiran kanssa opettelemaan uusia asioita ja vahvistamaan vanhaa osaamista.
 

Sunnuntaisin 8.-29.5.2022 klo 11-12 / 4 kertaa


Treenipaikka Agility Akatemian hallilla, kenttä 3 os. Ruusumäenkuja 5B, 01730 Vantaa Karttalinkki: http://agilityakatemia.info/halli/

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

Kurssi hinta: 

  • mikäli 4 koirakkoa, jäsen 94,00 € ja ei-jäsen 104,00 €
  • mikäli 5 koirakkoa, jäsen 76,00 € ja ei-jäsen 86,00 €

Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa.

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava, halliin tultaessa ja hallissa kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa turvavälit huomioiden. Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana.
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.

 

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! 

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.