Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin

Labradorinnoutajakerho ry noudattaa toiminnassaan Kennelliiton laatimia toimintaohjeita. Jokainen kokeeseen, kilpailuun, testiin tai koulutukseen osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjä, kokeen, kilpailun, testin tai koulutuksen toimihenkilöt tai ylituomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Tarjoamme mm. hallinta-, rally-toko- ja harrastusjäljestyskursseja ja luentoja. Kurssit ovat ensisijaisesti labradoreille. Mikäli kurssit eivät täyty, otamme kaikille kursseille kahden viikon ajan ennen kurssien alkua myös muun rotuisia. Jos kurssit kiinnostavat, kannattaa ilmoittautua. Otamme vapaille paikoille koirakoita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muista kertoa ilmoittautuessasi aina jäsennumero. Jäsennumeron löydät Labradori-lehden takakannesta osoitteen kohdalta nimesi yläpuolelta.

Jos ilmoittautumislinkki ei aukea koneellasi, niin laitathan meille postia osoitteeseen labbis.koulutus(at)gmail.com 

Osa sähköpostipalveluista tai -ohjelmista voi tulkita saapuneen sähköpostin roskapostiksi.  Voit välttää ongelman lisäämällä lähetysosoitteen labbis.koulutus(at)gmail.com sallittujen eli turvallisten lähettäjien listaukseen tai sähköpostin yhteystietoihin.

Muistathan, että ilmoittautumiset ovat sitovia.

Hyväksyn, että koulutuksen/kokeen järjestämisen vastuuhenkilöt voivat käsitellä ilmoittamiani henkilötietoja. Kokeiden/kilpailujen yhteydessä henkilötietojani saa julkaista tarpeen mukaisesti ja soveltuvin osin kokeen osallistuja- ja tulosluettelossa koepaikalla ja kokeeseen liittyvissä julkaisuissa internetissä tai muissa yhdistyksen medioissa.

Peruutusehdot

* Mikäli osallistuja peruuttaa kurssille/luennolle osallistumisensa 2 viikkoa ennen kurssin alkua, peritään peruutusmaksuna 30 %:a kurssihinnasta.
* Mikäli osallistuja peruuttaa kurssille/luennolle osallistumisensa 1 viikkoa ennen kurssin alkua, peritään peruutusmaksuna koko kurssihinta.