BH-kokeen valmennuskurssi huhti-toukokuussa - Noora Saarikko

Tähtäimessä BH-koe eli palvelus- ja pelastuskoirien virallinen käyttäytymiskoe? Kokeeseen valmentavaa koulutusta torstaisin 29.4. / 6.5. / 20.5. /27.5.2021 klo 18-20​.  Kouluttajana Noora Saarikko.

Käyttäytymiskoekurssilla harjoitellaan BH-kokeen eri osa-alueita, kuten seuraamista, henkilöryhmää, liikkeestä jääviä, luoksetuloa ja paikallaoloa. Viimeisellä kurssikerralla harjoitellaan kokeen kaupunkiosuutta varten.

Kurssilla osallistujat jaetaan pareihin, joiden yhteinen treeniaika on 30 minuuttia. Koulutukset järjestetään ulkona eri puolilla Vantaata. Osallistua voi yli 1-vuotiaan koiran kanssa, jolla on rokotukset kunnossa. 

Lisätietoa käyttäytymiskokeesta löydät täältä:  https://www.palveluskoiraliitto.fi/lajit/palveluskoirakoelajit/kayttaytymiskoe-bh.html 

Kurssin kesto 4 kertaa torstaisin 29.4., 6.5., 20.5. ja 27.5.
Kurssilla osallistujat jaetaan pareihin, jotka saavat oman koulutusajan:
Pari 1: 18:00-18:25     Pari 2: 18:30-18:55     Pari 3: 19:00-19:25     Pari 4: 19:30-19:55

Kursseille otetaan max. 8 koirakkoa. 

Hinta: jäsenet 85,00€ ja ei-jäsenet 95,00€. Kuunteluoppilaat 10,00€.

Treenipaikka: vaihdellen eri ulkokenttiä Vantaalla. Tarkemmat kurssipaikat ilmoitetaan osallistujille.

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
 

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona.

Turvaväleisstä (reilu 2 m) on huolehdittava, kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja huolehtii, että turvavälit säilyvät koulutuksen aikana.

Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.tilaan sijoittumisessa turvavälit huomioiden.  

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.