Hajuerottelua huhti-toukokuussa - Noora Saarikko, Nurmijärvi

Hajuerottelujakurssi on tiistaisin 6.4. / 20.4. / 4.5. / 18.5.2021 klo 18.00 alkaen.
Kurssin kesto on 4 kertaa. Kouluttajana Noora Saarikko.

"Hajuerottelukurssilla koira opetetaan etsimään haluttua hajua. Hajuerottelu on helppo keino aktivoida koiraa, minkä lisäksi sitä voidaan hyödyntää eri harrastuksissa, kuten noseworkissa tai jäljestämisessä. 

Kurssilla ohjaaja valitsee hajun, jonka etsiminen koiralle opetetaan. Etsittävä haju voi olla mikä tahansa, esimerkiksi kahvi, tee tai ihmisen hajuinen pieni esine. Kurssilla harjoitellaan etsimisen lisäksi hajujen oikeaoppista käsittelyä. Varaathan itse mukaan hajun, jonka haluat koiralle opettaa.

Kurssille voi osallistua minkä ikäisen koiran kanssa tahansa, kunhan rokotukset ovat kunnossa. Koulutus järjestetään yksilökoulutuksena, joten osallistua voivat sekä uutta harrastusta aloittelevat että koirakot, joilla on jo koulutettu etsittävä haju."

Kurssin kesto 4 kertaa tiistaisin 6.4., 20.4., 4.5. ja 18.5.
Kurssilla jokainen osallistuja saa oman kurssiajan. Saimme lisää aikoja klo 20,00 ja 20.20 alkaen.

  • 18:00-18:15
  • 18:20-18:35
  • 18:40-18:55
  • 19:00-19:15
  • 19:20-19:35
  • 19:40-19:55
  • 20.00-20.15
  • 20.20-20.35

Kursseille otetaan max. 6 koirakkoa.

Hinta: jäsenet 65,00€ ja ei-jäsenet 75,00€.

Treenipaikka: lämmin koulutustila Nurmijärven Perttulassa. Tarkempi osoite lähetetään kurssille osallistuville. Tällä linkillä pääsee Google Mapsiin, joka rajaa kartalle alueen Perttula https://goo.gl/maps/TaYySpwgcNteWVFx9

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
 

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona.

Turvaväleisstä (reilu 2 m) on huolehdittava, kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa koulutustilaan sijoittumisessa turvavälit huomioiden. Kouluttaja huolehtii, että turvavälit säilyvät koulutuksen aikana.

Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.tilaan sijoittumisessa turvavälit huomioiden.  

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.