Hajuerottelun esittelykerta tiistaina 29.6. Mariel Alin Espoo

Peruttu! Hajuerottelun esittelykerta tiistaina 29.6.2021 klo 18-21 Espoossa.
Kouluttajana Mariel Alin.

”Hajuerottelun esittelykerralla pääset tutustumaan lajiin homekoirana työskentelevän Muusin ja lajin alkeisharjoituksia opiskelevan Huiskun johdolla. Esittelykerralla käydään läpi hajuerottelun teoriaa ja samalla näytän harjoituksia, joita jokainen voi tehdä oman koiran kanssa kotona. Lisäksi kysymyksille on varattu hyvin aikaa."

Tilaisuuden hinta on 13 euroa/jäsen ja 18 euroa/ei-jäsen. Saman perheen aikuiset kumpikin maksavat osallistumismaksun, lapset pääsevät aikuisten mukana maksutta.

Tähän tilaisuuteen ei oteta omia koiria mukaan.

Luentopaikka sijaitsee Kauppakeskus Espoontorin alueella/vieressä, Espoon rautatieaseman parkkialuetta vastapäätä.
Karttalinkki: https://goo.gl/maps/dqQ2C97FH1hboYat8

Lisätiedustelut labbis.koulutus@gmail.com

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Osallistuminen on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. 

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*

Ilmoittautumiset ovat sitovia.
Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.