Hallinta- ja kontakti -jatkokurssi 19.1-9.2 Noora Saarikko Espoo

Hallinta- ja kontaktikoulutuksen jatkokurssi pennuille ja aikuisille sunnuntaisin 19.1-9.2.2020 Espoossa. Saamme toisen ryhmän tähän koulutukseen klo 16-17. 

 

Jatkokurssilla harjoitellaan eri harrastuksissa tarvittavia pohjataitoja sekä arjessa tarvittavaa perustottelevaisuutta. 

Jakokurssin sisältöön kuuluvia harjoitteita: kontaktia koiran ja ohjaajan välillä, eri asentoja, luopumista ja odottamista, paikallaoloa ja hihnassa kulkemista. Jatkokurssilla ei lähdetä alkeista, joten osaamisessa olisi hyvä olla jo pohjaa.

Kouluttajana Noora Saarikko.

Kurssipäivät: sunnuntaisin 19.1-9.2.2020 / 4 kertaa

  • klo 17.00-18.00 jatkokurssi

Kurssin hinta:  74,00 € jäsenille ja ei-jäsenille 83,00 € /4 kertaa. Kuunteluoppilaat 5,00€.

Treenipaikka on lämmin liiketila ja se sijaitsee Kauppakeskus Espoontorin alueella/vieressä, Espoon rautatieaseman parkkialuetta vastapäätä.

Karttalinkki https://goo.gl/maps/zrH9CofSU4auQ5Ny6

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron!Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.