Hallintaa ja yhteistyötä 30.5.-20.6. Kristel Riissanen Espoo

Hallintaa ja yhteistyötä kurssi on neljä kertaa maanantaisin 30.5.-20.6.2022. Kouluttajana Kristel Riissanen. Oletko tähtäämässä taipumuskokeeseen? Onko toiveissasi enemmän malttia vai moottoria?

 

Mitä tahansa harrastattekin, kaiken pohjana on hallittavuus sekä iloinen, toimiva, mutta myös paineeton yhteistyö. Tarjolla neljän kerran kurssi, jonka punaisena lankana ohjaajafokus ja yhteistyön parantaminen. Kurssilla treenataan yksilöidysti, koira- ja ulkohäiriötä hyödyntäen – tavoitteena luottavainen ja vahva yhteistyö. Teemoina noutajan perustaidot: paikallapysyminen, seuraaminen & kontakti sekä luovuttaminen, kurssilaisten toiveiden mukaan voidaan ottaa myös muita taitoja harjoitteluun. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille ja mainiosti myös ei-tavoitteellisesti harrastaville koirakoille!

Tervetulleita sekä jo kotona harjoitelleet sekä vasta-alkajat.

Rokotukset oltava voimassa.

Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa. Kurssi järjestetään, mikäli saadaan 4 koirakkoa mukaan.

Aikataulu maanantaisin 30.5.-20.6.2022 / 4 kertaa

 

Muokkasimme ryhmiä/kellonaikoja niin, että Kristelillä on nyt 4 ryhmää alla olevan mukaisesti. Nyt muut ryhmät ovat täynnä, paitsi tuo klo 20-20.50. 

  1. Ryhmä 1 klo 17-17.50 Pennut, Junnut ja Aikuiset
  2. Ryhmä 2 klo 18-18.50 Junnut ja Aikuiset
  3. Ryhmä 3 klo 19-19.50 Junnut ja Aikuiset
  4. Ryhmä 4 klo 20-20.50 Pennut, Junnut ja Aikuiset

Treenipaikka puistoalue Suurpellon Opinmäessä, gps-osoite Hentebynkatu. Kansainvälisen koulun takana oleva nurmikenttä ja ulkoilualue.

Karttalinkki:  https://goo.gl/maps/rwaCZBvg1WttYh8p7

Kurssin hinta:

  • ryhmässä 5 koirakkoa 55,00€ jäsen ja 63,00€ ei- jäsen
  • ryhmässä 4 koirakkoa 60,00€ jäsen ja 68,00€ ei-jäsen

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava.
Kouluttaja ohjeistaa sijoittumisessa turvavälit huomioiden.
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Sallin myös yhteystietojeni välittämisen kouluttajalle kurssiviestintään.

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.