Jäljen alkeet ja jatkokurssi 25.5-15.6 Noora Saarikko Karkkila

Jäljen alkeet ja jatkokurssit 25.5.-15.6.2022 Karkkila/Vihtijärvi. Kouluttajana Noora Saarikko.

Alkeiskurssille otetaan ensisijaisesti luennolla olleita ja jatkokurssille aiemmin Noora Saariko jälkikursseilla olleita.

Kouluttajana toimii Noora Saarikko, joka on toiminut mukana Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmässä vuodesta 2009.  Noora kertoo itsestään näin: "Kahden koirani kanssa olen toiminut hälytysryhmässä. Lisäksi harrastuksiin on kuulunut toko sekä rodunomaiset lajit. 

Harrastustaustani on pelastuskoirapuolella, jossa koulutin ja kävin kokeissa kaikissa pelastuskoiralajeissa (haku, jälki ja rauniot). Kahden koirani kanssa olen toiminut hälytysryhmässä. Lisäksi harrastuksiin on kuulunut toko sekä rodunomaiset lajit. 

Olen suorittanut Eläinkoulutuskeskuksen kouluttajan perusopinnot sekä ongelmakoirakouluttajan opinnot, ja olen Eläinkouluttajakillan jäsen. Lisäksi olen suorittanut Pelastuskoiraliiton PEKO-kouluttajakoulutuksen. 

Koulutuksessa käytän positiivista vahvistamista, ja haluan vahvistaa koirien omaa oivalluskykyä palkiten niitä oikeista ratkaisuista. Näin koirista tulee aktiivisempia ja ratkaisukykyisempiä, mistä on hyötyä monessa harrastuksessa. Positiivinen koulutus auttaa myös ohjaajan ja koiran välisen hyvän suhteen muodostumista, mikä on tärkeää niin arjessa kuin eri harrastuslajeissakin."

Jälkikursseilla harjoitellaan ihmisjäljen perusteita. Käytännön kerroilla koirille tehdään harjoitusjälkiä jokaisen koiran tason ja tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi harjoitellaan esinetyöskentelyä. Jälkikurssilla koirat työskentelevät kytkettynä.

Kurssin kesto 4 kertaa keskiviikkosin 25.5.-15.6.2022

  • Jäljen alkeet klo 18.00-19.30
  • Jäljen jatko  klo 19.30-21.00 TÄYNNÄ!

Hinnat:

  • Jäljen jatkokurssit: jäsenet 90,00€ ja ei-jäsenet 100,00€. Kuunteluoppilaat 20,00€.  

Treenipaikka on Karkkila/Vihtijärvi. Tarkempi osoite annettaan ilmoittautumisen yhteydessä.

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin

*
*
*
*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron!  

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Emme voi korvata sairastumisesta tai muista syistä johtuvia poissaoloja.
Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.