Koiran fyysisestä kunnosta huolehtiminen Helena Tiainen Espoo

Koiran fyysisestä kunnosta huolehtiminen – työpaja sunnuntaina 7.11 ja 21.11.21 Espoo. Eläinfysioterapeutti Helena Tiainen.

Käytännönläheinen työpaja, jossa käydään läpi, miten omistajan tulee huomioida koiran arjessa liikunnan määrää ja laatua. Opetellaan havainnoimaan oman koiran liikkumista ja opetellaan käymään oman koiran lihaksisto läpi.

Työpajaan osallistutaan oman koiran kanssa.

Työpaja on sunnuntaina 7.11 ja 21.11 klo 18-19.30.

Kesto 1,5 h.

Työpajan hinta on 32,00€ euroa/jäsen ja 42,00€ euroa/ei-jäsen.

Työpaja soveltuu kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa).

Työpajaan otetaan 4 koirakkoa.

Aikataulu 7.11 ja 21.11.2021 sunnuntaina

  • klo 18.00-19.30

Työpaja tilassa, joka sijaitsee Kauppakeskus Espoontorin alueella/vieressä, Espoon rautatieaseman parkkialuetta vastapäätä.
Karttalinkki: https://goo.gl/maps/dqQ2C97FH1hboYat8

Työpajaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava, halliin tultaessa ja hallissa kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa turvavälit huomioiden.Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana. 
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

Kerro omat tavoitteet/toiveet työpajaan. Onko jotain erityistä, mihin toivoisit neuvoja.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Sallin myös yhteystietojeni välittämisen kouluttajalle kurssiviestintään.

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.