Koiran kehonhallinnan harjoituksia Niina Sorvari 5.12. Espoo

Koiran kehonhallintaan liittyviä harjoituksia "Tokotassut-treeni"  sunnuntaina 5.12.21 Espoo. Eläinfysioterapeutti Niina Sorvari.

Tokotassut-treeni, eli lyhennettynä ToTa-treeni, on muutama vuosi sitten kehittelemäni koirien kuntopiirijumppa, jossa alkulämmittelyn jälkeen tehdään eläinfysioterapian maailmasta tulevia jumppaliikkeitä erilaisten välineiden avulla. Lopuksi verrytellään ja venytellään kevyesti.

Treeniin osallistutaan oman koiran kanssa.

Treeni soveltuu kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa).

Treeniin otetaan 6 koirakkoa ja kesto 1 h.

Aikataulu 5.12.2021 sunnuntaina

  • klo 16-17
  • klo 17.05-18.05
  • klo 18.10-19.10

Treenipaikka sijaitsee Kauppakeskus Espoontorin alueella/vieressä, Espoon rautatieaseman parkkialuetta vastapäätä.
Karttalinkki: https://goo.gl/maps/dqQ2C97FH1hboYat8

Työpajaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava, halliin tultaessa ja hallissa kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa turvavälit huomioiden.Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana. 
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Sallin myös yhteystietojeni välittämisen kouluttajalle kurssiviestintään.

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.