Koirien jumpan esittely Hanna el-Khouri 4.1. tai 25.1. Espoo

Koirien jumppakurssin esittelykerta tiistaina 25.1.2022 Espoo.  4.1.22 suunniteltu esittelykerta ei toteudu koronarajoitusten vuoksi.
Kouluttajana koirien fysiikkaohjaaja Hanna el-Khouri  

Koirien jumppakurssin esittelykerralla tutustutaan koiran jumppaamiseen opettelemalla koiran kehoa vahvistavia jumppaliikkeitä, koiran ehdoilla edeten.

Koirien jumppaaminen parantaa niiden kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota sekä vahvistaa kehon syvien lihasten tukea.

Lisaksi jumppaaminen on mukavaa, aktivoivaa, yhteistä puuhaa koiran kanssa. 

Jumppatreenit sopivat perusterveille, yli vuoden ikäisille koirille (rokotusten on oltava voimassa).

Treeniin otetaan 4 koirakkoa ja kesto 1 h.

Aikataulu 25.1.2022 tiistaina

  • klo 18-19
  • klo 19.05-20.05

Treenikerran hinta: 17,50€ jäsenet ja 25,50€ ei- jäsenet, kuunteluoppilaat 10,00€.

Treenipaikka: on entinen liikehuoneisto , joka sijaitsee Kauppakeskus Espoontorin vieressä oikealla puolella. Tilaan sisäänkäynti on rautatien puolelta ja tilan edessä on parkkialue.

Karttalinkki https://goo.gl/maps/iTqnA6eanhTj1HH76

 

Työpajaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava, halliin tultaessa ja hallissa kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa turvavälit huomioiden.Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana. 
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Sallin myös yhteystietojeni välittämisen kouluttajalle kurssiviestintään.

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.