LAB-vaellus lauantaina 24.4.21 Liesjärven kansallispuistossa

Lähde mukaan viettämään koko perheen mukavaa ulkoilupäivää Liesjärven maisemiin labbisvaelluksen merkeissä. Oppaana vaelluksella Johanna Heiskanen.


Vaellamme yhdessä koirien kanssa Pohjantikan kierroksen, joka on noin 5 km ja sopii myös aloittelijalle. Koirat pidämme kytkettyinä koko vaelluksen ajan. Vaelluksen jälkeen pidämme yhteisen eväs- ja ohjelmatuokion, joten otathan itsellesi ja karvakuonollesi pientä evästä sekä vettä mukaan.

Vaellus on maksuton!

Kokoontuminen Korteniemen perinnetilan pysäköintialueella klo 10 os. Korteniementie 242, 31380 Tammela.

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/aNtiTxuLLsCtwhj39

Koirien tulee olla rokotettu: : https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/kennelliiton-rokotusmaaraykset

 

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin

 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.