Luento Labbisvideoiden ABC Kaisa Rastimo 10.2. Vantaa


Luento ei toteudu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

Luento: Maanantai 10.2.2020 klo 18-20
Kurssi:  Tiistait 25.2.2020 ja 3.3.2020 klo 18-20


Kurssilla opitaan labbisvideoiden tekemisen aakkoset. Kuinka kuvata ja editoida rakkaiden lemmikkiemme elämästä ja edesottamuksista mahdollisimman suloinen tai riemukas video. Labbisvideoiden aakkosiin kuuluu myös niistä nauttiminen.  Videoiden tekemisen ja oppimisen lomassa kurssilla katsellaan koiravideoita ja keskustellaan niistä. 
 
Kurssin vetää Myrsky, Heinähattu ja Vilttitossu ja Säädyllinen murhenäytelmä -elokuvistaan tunnettu elokuvaohjaaja, Kaisa Rastimo, jolla on todella paljon kokemusta koirien kanssa työskentelystä. Hänen Myrsky-elokuvassaan peräti 70 koiraa näytteli sen pääosan esittäjää Myrskyä. 
 
Kurssille voi osallistua, vaikka ei ole mitään aikaisempaa kokemusta videokuvauksesta. Videoiden tekeminen ei ole lainkaan niin vaikeaa kuin kuvitellaan. Uuden tekniikan myötä se on nykyään helppoa ja jopa hauskaa. Älypuhelimissa on hyvät videokamerat ja lukuisia helppokäyttöisiä sovelluksia videoiden editointiin. 
 
Labbisvideot kuvataan ja editoidaan omilla kännyköillä ja kurssin jälkeen osaat ja uskallat kuvata sekä editoida videoita myös muistakin aiheista kuin labradorin noutajista. 

Luennolle mahtuu 20 ja kurssille 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Sitovat ilmoittautumiset luennolle 15.1.2020 ja kurssille 11.2.2020 mennessä.

Luennon hinta 18,00€ jäsenet ja 23,00€ ei-jäsenet.
Kahden kerran kurssin hinta 33,00€ jäsenet ja 38,00€ ei-jäsenet. 

Luentopaikka Kaiun Maja os. Kirkantie 15, 01750 Vantaa
https://goo.gl/maps/SQep1HHmgpA2
 

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Ilmoittautumiset ovat sitovia. Emme voi korvata sairastumisesta tai muista syistä johtuvia poissaoloja.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.agility(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.