Luento Maastohausta ja jäljestyksestä Vantaalla 5.9.2020

Sunnuntaina  5.9.2020 klo 14.30-16.30 Kouluttaja Noora Saarikko.

Luennolla perehdytään maastohakuun ja jäljestykseen teoriassa. Luennolla käydään läpi erilaisia koulutustapoja lajien kouluttamisessa sekä tutustutaan erilaisiin lajien sovelluksiin esimerkiksi pelastuskoiratoiminnassa.

Lisäksi tutustutaan siihen, miten esimerkiksi olosuhteet vaikuttavat jäljestykseen ja hakuun. Luento sopii ohjaajille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajien kouluttamisesta.

Etsiminen on koiralle mieluisaa toimintaa ja aktivointia, joten nämä ovat erittäin sopivia lajeja labradoreille. 

Kouluttajana toimii Noora Saarikko, joka on toiminut mukana Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmässä vuodesta 2009. Nooralla on ohjattavanaan kaksi hälytyskoiraa. 

Luento hinta: jäsenet 18,00€ ja ei-jäsenet 23,00€

Luentopaikka Kaiun Maja os. Kirkantie 15, 01750 Vantaa 

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/SQep1HHmgpA2 

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Osallistuminen on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. 

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron!  

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Emme voi korvata sairastumisesta tai muista syistä johtuvia poissaoloja.
Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.