Nuorten noutajien noutoklinikka 29.11. Ulla Pihlaja Espoo

Nuorten noutajien noutoklinikka maanantaina 29.11.21 Espoossa. ​Kouluttajana Ulla Pihlaja


Luento

Noutoon perehdyttävä luento, missä on mukana mallikoiria.

Harjoitus

Luennon jälkeen harjoituksiin ilmoittautuvat koirakot harjoittelevat ohjatusti yksitellen sisällä tai sopivassa paikassa ulkona oman koiran noudon rakentamista.

Valitsemme kullekin koirakolle sopivan tavan ratkoa koiran noudossa esiintyviä haasteita.

Noudon harjoittelu on tarkoitettu lähinnä alle 1-vuotiaille noutajille, mutta jos on kiinnostusta, niin jatkamme harjoituksia tammi-helmikuussa maanantaisin illalla ja silloin harjoituksiin voi osallistua vanhemmatkin koirat.

Treenipaikka: sijaitsee Kauppakeskus Espoontorin alueella/vieressä, Espoon rautatieaseman parkkialuetta vastapäätä Asemaraitilla.
Karttalinkki: https://goo.gl/maps/dqQ2C97FH1hboYat8

Hinnat: 

  • Luento 20,00€ jäsenet ja 25,00€ ei-jäsenet, toinen perheenjäsen 5,00€.
  • Luento ja harjoitukset 38,00€ jäsenet ja 45,00€ ei jäsenet, max 4 koiraa. 

Luennolle otetaan max 20 henkilöä ja harjoituksiin max 4 koirakkoa ilmoittautumisjärjestyksessä. 
 

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Osallistuminen on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.agility(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.