Pentukurssit 4,5-6 kk ikäisille marras-joulukuu 2020 Espoo

Ryhmät ovat täynnä. Vantaan Pentukurssilla 28.11 ja 5.12 on tilaa Pentukurssit 4,5-8,5 kk ikäisille 28.11. ja 5.12.2020 Vantaa

Järjestämme kaksi 3 kerran pentukurssia 4,5-6kk ikäisille keskiviikkoisin marras- ja joulukuussa. - Kouluttajana Martta Peltoniemi.


Pentukurssilla harjoitellaan kaikille tärkeitä käytännön taitoja, joita pystyt hyödyntämään koiran kanssa arkielämässä. Harjoiteltavia asioita on muiden koirien kanssa työskentely, häiriöstä luopuminen, ohjaajan ja koiran yhteistyön kehittäminen ja perustottelevaisuuden kehittäminen. Jokaisen koiran kanssa työskennellään yksilönä ja painotetaan niitä asioita, jotka ovat kullekin koirakolle kaikista tärkeimpiä. Koirakolla ei tarvitse olla suoritettuna kursseja tai koulutuksia aikaisemmin.

Treenipaikka:

Kurssi pidetään ulkona Espoon Kaupungin puutarhan parkkipaikalla osoitteessa: 
Vantinpuisto 11, 02780 Espoo.
Siirrymme siitä sopivalle ruohokentälle parkkipaikan läheisyydessä. Alue on valaistu.

Karttalinkkihttps://goo.gl/maps/mVFtQqzSKGS2pjRa8

Pentujen ikä tulee olla 4,5-6kk. Ryhmäkoko on max. 5 koirakkoa.

Kurssiaikataulut:

 • Keskiviikkosin 11.-25.11.2020 klo 19-20
 • Keskiviikkosin 02.-16.12.2020 klo 19-20

  Kurssien hinnat: Pentukurssit (3 kertaa) kerhon jäsenille 36,00€ ja ei-jäsenille 42,00€.

  Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

  *)Koirien tulee olla rokotettu: https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/kennelliiton-rokotusmaaraykset

  TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Osallistuminen on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. 

  *

  Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

  Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

  Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.agility(at)gmail.com

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.