Perustaidot kurssit 2.-30.5. Kristel Riissanen Espoo Suurpelto

Perustaidot kurssit sunnuntaisin 2.-30.5.2021(ei 9.5) Espoon Suurpellossa.
Kurssit pidetään ulkona. Kouluttajana
Kristel Riissanen.

Kurssilla harjoitetaan perusasioita, joiden avulla arki sujuu paremmin. Treenaamme ulkon häiriössä mm. kontaktia, rauhoittumista ja luoksetuloa sekä sujuvaa ja iloista yhteistyötä koiran ja ohjaajan välillä.
Kurssin tehtävissä huomioidaan koirakkojen toiveet ja taso. Kurssilla on varattu myös hieman aikaa kunkin koirakon itse valitsemaan pulmaan, eli haetaan yhdessä ratkaisuvaihtoehtoja johonkin mieltä painavaan kysymykseen. 

Tervetuloa sekä jo kotona harjoitelleet että vasta-alkajat.

Treenipaikka: on Espoon Suurpellossa, Rakkauden puutarha, 00220 Espoo https://goo.gl/maps/qtEpFjVzUFCzhhTAA Parkkipaikka Hentebynkadun päässä.

Ryhmäkoko on max. 5 koirakkoa.

  • Pennut 4,5-7 kk klo 14-15
  • Nuoret aikuiset 7kk-1,5v klo 15-16

Koulutuksen hinta:

  • ryhmässä 4 koirakkoa 49,00,€ jäsen ja 57,00€ ei- jäsen.
  • ryhmässä 5 koirakkoa 43,00,€ jäsen ja 52,00€ ei- jäsen

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pennuilla tulee olla rokotukset kunnossa varoaikoineen.
*)Koirien tulee olla rokotettu: https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/kennelliiton-rokotusmaaraykset

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. 

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava kurssin aikana. 
Kouluttaja ohjeistaa sijoittumisessa turvavälit huomioiden. Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana.

Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.