Perustottelevaisuuden verkkokurssi 31.5.21 alkaen

Verkkokurssin tavoitteena on opettaa koiralle arjessa tarvittavia perustaitoja. Lisäksi kurssi luo hyvän pohjan esimerkiksi eri lajien harrastamiselle. Kurssin materiaalit ilmestyvät suljettuun Facebook-ryhmään. Kurssille osallistuminen vaatii siis Facebook-käyttäjätilin.

Kurssi on suunnattu erityisesti aloitteleville koirakoille. Myös pienet pennut ovat tervetulleita kurssille.

Kurssin kesto on 5 viikkoa. Jokaiselle viikolle on suunniteltu kaksi uutta harjoitetta. Yhteensä harjoitteita on siis 10 kappaletta. Viikon harjoitukset ilmestyvät aina maanantaina Facebook-ryhmään. Jokainen harjoite on videoitu. Lisäksi saat kirjalliset ohjeet. Harjoitteet on kuvattu esimerkkikoiralla (bordercollien pentu).

Kurssin eteneminen:

  • Vko 1: katsekontakti, istumisen alkeet

  • Vko 2: maahanmenon alkeet, luoksetulo

  • Vko 3: hihnakäyttäytyminen, paikallaolo istualteen

  • Vko 4: paikallaolo maassa, sivulletulo

  • Vko 5: paikallaolo häiriössä, hihnassa kulkeminen häiriössä

 

Koko kurssin eli viiden viikon ajan sinun on mahdollista saada apua harjoitusten tekemiseen etänä joko kommentoimalla tai liittämällä video ilmestyneen harjoitteen alapuolelle tai lähettämällä yksityisviestiä kurssin vetäjälle joko videon tai tekstin muodossa. Viesteihin vastataan vuorokauden kuluessa. Kurssin materiaalit jäävät näkyviin kurssin Facebook-sivulle kuukauden ajaksi vielä kurssin jälkeenkin, joten pystyt hyödyntämään niitä myös myöhemmin harjoittelun tukena. 

Kurssin vetäjänä on Anni Peltoniemi. anni-peltoniemi.webnode.fi/

Kouluttaja esittelee itsensä seuraavasti: Labradorinnoutajakerholla olen toiminut kouluttajana seitsemän vuoden ajan kouluttaen perustottelevaisuutta, tokoa sekä agilityä. Labradorinnoutaja Ullan kanssa olen kilpaillut niin tokossa, agilityssä kuin haussakin.

Kurssin hinta: 55,00 € koirakko jäsenille ja 65,00€ ei jäsenille.

 

Kurssimateriaalien jakaminen eteenpäin on ehdottomasti kiellettyä. 

*
*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*

Ilmoittautumiset ovat sitovia.
Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.