Perustottelevaisuuskurssit Kati Kekäläinen Helsinki

Perustottelevaisuutta pennuille ja aikuisille maanantaisin ulkokentällä Malminkartanon Sirkuskentällä Helsingissä. Kouluttajana Kati Kekäläinen.

Perustottelevaisuuskurssilla keskitymme harjoittelemaan tärkeitä arjen taitoja. Kaiken harjoittelun tavoitteena on ohjaajan ja koiran hyvä yhteistyö. Keskitymme odottamisen ja rauhoittumisen sekä perustottelevaisuusliikkeiden, kuten seuraamisen vahvistamiseen.

Lisäksi teemme erilaista häiriöharjoittelua ja vahvistamme tehtäviä,  jotka auttavat koirakkoa arjen erilaisissa tilanteissa. 

Käymme myös läpi ohjaajan toiveesta sellaisia asioita, joita ohjaaja haluaa erityisesti vahvistaa tai joissa on ollut ongelmia. Kurssille voivat osallistua kaikenikäiset koirat aivan pennuista vanhempiin koiriin. Kaikki harjoitukset sovelletaan jokaisen tasolle sopiviksi. 


Maanantaisin klo 19-20:

  1. 6.-13.6.2022   
  2. 27.6.-11.7.2022

Treenipaikka on Malminkartanon Sirkuskenttä, Helsinki https://goo.gl/maps/QBJf3DGRvqaugW4w5

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

Kurssi hinta:  jäsen 58,00€ ja ei-jäsen 66,00€, kuunteluoppilaat 10,00

Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa.

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava, kurssille tultaessa ja kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa sijoittumisessa turvavälit huomioiden. Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana.
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.

 

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! 

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.