Perustottelevaisuutta 13.3.-10.4.2022 Vantaa Martta Peltoniemi

Perustottis kurssit pennuille  ja aikuisille sunnuntaina klo 12-15 Agility Aaktemian hallilla Vantaalla, kouluttajana Martta Peltoniemi. 

 

Pentukurssi 4,5-6 kk ikäisille kurssiesittely:


Pentujen perustottelevaisuuskurssilla keskitytään koiran kanssa yhteisen sävelen löytymiseen. Kurssilla harjoitellaan arkitottelevaisuuteen liittyviä taitoja, joiden päälle on helppoa lähteä rakentamaan uusia asioita ihan lajista riippumatta.

Kurssin sisältö muokataan jokaisen koirakon tasoon sopivaksi. Keskeisiä asioita kurssilla on keskittymis- ja häiriö harjoitukset, ohjaajan kanssa yhdessä työskenteleminen, koiran palkkaaminen ja palkkaamisen arvottaminen, sekä muutamat tärkeimmät liikkeet, kuten istuminen ja maahan meno.

Kursseista on muodostettu polku, jota voi edetä koiran kehityksen mukaan.

Ohjaajana minulle tärkeintä on kohdata jokainen koira yksilönä ja työstää niitä asioita, jotka ovat koiralle hyödyllisimpiä ja tärkeimpiä. Otan aina huomioon koirakon toiveet ja tavoitteet ja suunnittelen treenit jokaiselle sopiviksi.


Perustottelevaisuuskurssit yli 6 kk ikäisille kurssiesittely:


Perustottelevaisuus-kurssilla keskitytään kaikille tärkeisiin arkielämän taitoihin. Kurssin sisältöön kuuluu muun muassa keskittymis- ja häiriöharjoituksia, sekä kaikille tärkeitä perusliikkeitä, kuten istuminen, maahan meno, odottaminen, seuraaminen, sekä sivulle- ja luoksetulo. Kaikista liikkeistä on aina helpompia ja vaikeampia variaatioita, joista saadaan koottua jokaiselle koirakolle sopiva kokonaisuus.

Perustottelevaisuuskurssit ovat suunnattu kaiken tasoisille koirakoille. Kursseista on muodostettu polku, jota voi edetä koiran kehityksen mukaan.

Ohjaajana minulle tärkeintä on kohdata jokainen koira yksilönä ja työstää niitä asioita, jotka ovat koiralle hyödyllisimpiä ja tärkeimpiä. Otan aina huomioon koirakon toiveet ja tavoitteet ja suunnittelen treenit jokaiselle sopiviksi.
 

Perustottelevaisuusjatkokurssi pennuille ja aikuisille kurssiesittely:


Kurssi niille koirakoille, jotka ovat jo käyneet perustottelevaisuuskurssin. Kurssilla jatketaan siitä mihin peruskurssilla on jääty. Tunneilla harjoitellaan haastavampia ja pidempiä sarjoja ja pyritään etsimään koiran ja ohjaajan välistä luottamusta niin, ettei koiran kanssa tarvitse olla koko ajan enää lähikontaktissa.

Kurssilla edetään jokaisen koirakon oman tason mukaan yksilöllisesti. Kurssin voi käydä useamman kerran tai aina palata välillä kertaamaan ja kehittämään koiran osaamista. Kaikista liikkeistä löytyy aina helpompia ja vaikeampia variaatioit.
 

Kurssipäivät: sunnuntai 13.3.-10.4.2022 (ei 20.3.)  / 4 kertaa

  • Pentukurssi 4,5-6 kk klo 12-13 

  • Perustottelevaisuuskurssi yli 6 kk klo 13-14

  • Perustottelevaisuuden jatko klo 14-15

Kurssille otetaan enintään 5 koirakkoa/ryhmä


Treenipaikka Agility Akatemian hallilla, kenttä 3 os. Ruusumäenkuja 5B, 01730 Vantaa Karttalinkki: http://agilityakatemia.info/halli/

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

Kurssien hinnat:  

  • ryhmässä 4 koirakkoa 92,00,€ jäsen ja 100,00€ ei- jäsen.
  • ryhmässä 5 koirakkoa 74,00,€ jäsen ja 82,00€ ei- jäsen.

 

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava, halliin tultaessa ja hallissa kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa turvavälit huomioiden.Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana. 
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti ja turvaväleistä huolehtimalla.

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! 

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.