Perustottelevaisuutta ja tokoa 18.-25.10. Kati Kekäläinen

Perustottelevaisuutta ja tokoa pennuille ja aikuisille maanantaisin 18.10 ja 25.10.2021 Malminkartanon Sirkuskentällä Helsingissä. Kouluttajana Kati Kekäläinen.

 

Perustottelevaisuuskurssi on tarkoitettu kaikille koirakoille iästä riippumatta ja kurssille voi osallistua sekä koirakot, jotka eivät aiemmin ole kursseille osallistuneet ja koiratkot, jotka haluavat tulla vahvistamaan arjen tilanteissa toimimista.

Kurssin tavoite on vahvistaa koirakon yhteistyötä ja auttaa ohjaajaa tulkitsemaan koiran signaaleja tietyissä tilanteissa. Kurssilla paneudutaan arjen eri tilanteisiin kuten ohitukset, kohtaamiset, luoksetulo, odottaminen ja harjotteita tehdään sekä ryhmässä että koirakko kerrallaan. 

TOKO -kurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat yhteisen kivan harrastuksen koiran kanssa sekä koirakoille, jotka tähtäävät kisakentille. Liikkeet käydään läpi koirakko kerrallaan, joten liikkeiden ohjaukset pystytään toteuttaman jokaisen koirakon tason ja toiveen mukaisesta. Kurssilla käydään läpi TOKOn alokas- ja avoimen luokan liikkeitä.

Kurssin kesto 2 kertaa maanantaisin 18.10. / 25.10.2021

Aikataulu:

  • klo 17.30-18.30                   pennut alle 1-v.
  • klo 18.35-19.35                   TOKO kaiken ikäiset
  • klo 19.40-20.40                   aikuiset yli 1-v.

Kurssin hinta: jäsenille 28,00€ ja ei-jäsenille 34,00€, kuunteluoppilaat 5,00€.

Kurssit soveltuvat kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa).

Treenipaikka on Malminkartanon Sirkuskenttä, Helsinki https://goo.gl/maps/QBJf3DGRvqaugW4w5

 

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava kurssin aikana. 
Kouluttaja ohjeistaa sijoittumisessa turvavälit huomioiden. Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana.
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti turvaväleistä huolehtimalla.

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! 

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.