Perustottelevaisuutta Kirkkonummella 9.-30.9.2020.

Lämminhenkisellä kurssilla harjoitellaan arjen perustaitoja keskiviikkoisin 9.-30.9.2020, kouluttajana Johanna Heiskanen.


Keskeisinä teemoina ovat ainakin kontakti, luoksetulo, paikallaolo sekä toisten koirien ohittaminen ja häiriön alla työskentely.
Harjoitellaan myös perusliikkeitä kuten istuminen, maahanmeno sekä perusasentoon ohjaaminen. Oikea-aikainen palkkaaminen on olennainen osa treenejä myös.
Voit ottaa oman naksuttimen mukaan, jos sen käyttö on sinulle ja koirallesi entuudestaan tuttua.

Kurssille voit tulla omaan tai koiran osaamistasoon katsomatta, harjoituksia räätälöidään jokaiselle koirakolle sopivaksi ja etsitään juuri teille sopivat harjoitukset. 

Kurssin kesto 4 kertaa keskiviikkoisin 9.-30.9.2020.

Aikataulu:

  • klo 17.00-18.00 pennut, max. 6 koirakkoa
  • klo 18.15-19.15 koirat yli 12 kk, max. 6 koirakkoa

Aikuisten kurssi on avoin kaikenikäisille koirille. Pennuilla tulee olla rokotukset kunnossa, myös tehosteet!.

Kurssin hinta: jäsenille 36,00€ ja ei-jäsenille 43,00€. 

Tulethan kurssille hihnan ja tavallisen pannan tai noutajataluttimen kanssa, ei flexiä.  

Treenit pidetään: Kirkkonummen Citymarketin parkkipaikan vieressä nurmikentällä. Osoite on Asemankulma 2. 02400 Kirkkonummi 

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/8yDfVdoE3uF2
 

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin

 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.