Perustottelevaisuutta pennut ja aikuiset Vantaalla syyskuussa

Kurssi on nyt täynnä, mutta ilmoittautumisesi on varasijalla. Otamme yhteyttä vain siinä tapauksessa, mikäli kurssilta vapautuu paikka.

Perustottelevaisuutta pennuille ja aikuisille sunnuntaisin 13.9. - 4.10.2020 Vantaalla Heurekan parkkialueella. Kouluttajana Minttu Mantere

 

Kurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, joka on hyödyksi arkielämän tilanteissa ja luo pohjan jatkokoulutukselle.
 
Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat koiran hallinta ja kontakti koiran ja sen ohjaajan välillä. Lisäksi kurssilla käydään läpi perusliikkeistä ainakin istuminen, maahan meno, sivulle tulo ja luokse tulo. Kurssilla harjoitellaan myös muiden koirien ohittamista ja tehdään häiriötreenejä.

Harjoitteet suunnitellaan eriyttävästi niin, että kullekin koirakolle on tasonsa mukaista haastetta. Kurssit soveltuvat kaiken ikäisille koirakoille (rokotusten on oltava voimassa). 

Kursseille otetaan max. 5 koirakkoa.

Kurssipäivät: sunnuntaisin 13.9-4.10.2020 / 4 kertaa

  • klo 18-19, pennut alle 1 v
  • klo 19-20, aikuiset yli 1-v

Kurssien hinnat:  68,00 € jäsenille ja ei-jäsenille 76,00 €, kuunteluoppilaat 5 €

Treenipaikka on Heurekan parkkialueella os. Kuninkaalantie 5, 01300 Vantaa.  

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/heJas3o1Mbn

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.

 

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! 

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.agility(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.