Taipparikurssi Sorsa 23.6-11.8.2020 Pohjois-Espoossa

Taipparikurssin maastokoulutukset tiistaisin 23.6. / 4.8. ja 11.8.2020 klo 18-21 Pohjois-Espoon alueella - kouluttajana Ulla Pihlaja. 
Kurssille tulon edellytyksenä, että osallistuja on käynyt taipumuskoeluennolla.

Taipparikurssi antaa koiran ohjaajalle valmiudet harjoitella metsästystilanteissa tarvittavia taitoja ja valmistautua taipumuskokeeseen.

Maastokoulutuksessa käytetään joka kerta riistaa.

Kurssit toteutuvat, mikäli saadaan vähintään 5 koirakkoa mukaan. Treenikerran pituus määrittyy koirakoiden määrän mukaan.
 

Hinnoittelu:
Jos 5 koirakkoa, kurssin hinta jäsenille 116,00 € ja ei- jäsenille 124,00 €
Jos 6 koirakkoa, kurssin hinta jäsenille 100,00 € ja ei- jäsenille 108,00 € 

Kurssin hintaan lisätään vielä 10,00 € riistamaksua ja se maksetaan kurssimaksun yhteydessä. 


Mukaan: Noutajatalutin, pilli, pari damia ja säänmukainen vaatetus.  

Tarkempi osoite ilmoitetaan kurssille osallistuville maksupostissa.  Maksupostin saatuasi maksa eräpäivään mennessä ettei paikkasi mene jonossa seuraavalle.

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.agility(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.