Toko-kurssi 6.5.-3.6.2022 Vantaalla Martta Peltoniemi

Tokoa niin alottelijoille kuin kokeeseen tähtääville perjantaisin Agility Aaktemian hallilla Vantaalla, kouluttajana Martta Peltoniemi. 


Tutustumme kurssin aikana jokaisen koirakon yksilöllisen tason mukaisesti TOKO- kokeissa vaadittaviin liikkeisiin. Kurssi sopii niin aloittelijoille, kuin jo lähellä koetta oleville koirille.

Harjoittelemme yksilöllisesti eri liikkeet, koirakon tarpeen mukaan voimme keskittyä myös vain tiettyisiin haastetta tuottaviin liikkeisiin kurssin aikana.

Harjoiteltavia liikkeitä alokasluokan kokeeseen tähtääville on paikallaan makaaminen (1 min), seuraaminen, seuraamisesta maahanmeno, luoksetulo, noutoesineen pitäminen, kaukokäskyt ja estehyppy. Osaavien koirien kanssa voidaan harjoitella myös avoimen- tai voittajaluokan liikkeitä

 

Kurssipäivät: perjantai 6.5.-3.6.2022 / 5 kertaa

  • Jatkoryhmä  klo 19 - 20
  • Alkeisryhmä klo 20 - 21

Kurssille otetaan enintään 5 koirakkoa/ryhmä


Treenipaikka Agility Akatemian hallilla, kenttä 3 os. Ruusumäenkuja 5B, 01730 Vantaa Karttalinkki: http://agilityakatemia.info/halli/

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

Kurssien hinnat:  

  • ryhmässä 4 koirakkoa 115,00,€ jäsen ja 126,00€ ei- jäsen.
  • ryhmässä 5 koirakkoa 94,00,€ jäsen ja 104,00€ ei- jäsen.

 

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava, halliin tultaessa ja hallissa kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa turvavälit huomioiden.Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana. 
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti ja turvaväleistä huolehtimalla.

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! 

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.