Toko-kurssi Vantaa Mariel Alin 6.-27.7.21

Toko-kurssi 4 kertaa tiistaisin 6.-27.7.2021 Agility Aaktemian hallilla Vantaalla, kouluttajana Mariel Alin. 

 

Mariel Alin: Tokokursseillani harjoitellaan erilaisia taitoja positiivisin menetelmin, jokaisen oma taso ja tavoitteet huomioiden. Kurssilla tullaan käsittelemään seuraavia teemoja: paikallaanolot, seuraaminen ja jäävät, noutoliikkeet sekä irtoavat liikkeet. Näitä teemoja käsitellään jokaisen koirakon kanssa hieman eri tavoin ohjaajan toiveet huomoiden. Kurssille voivat osallistua jo kisaavat ALO-EVL -tasoiset koirakot tai vielä tokouransa alussa olevat, ei kisaavat koirakot.
 

Kurssipäivät: tiistai 6.-27.7.2021  / 4 kertaa

  • Tokokurssi klo 19.05-20.05 TÄYNNÄ ja klo 20.10-21.10 TILAA

Treenipaikka Agility Akatemian hallilla, kenttä 2 os. Ruusumäenkuja 5B, 01730 Vantaa Karttalinkki: http://agilityakatemia.info/halli/

*)Koirien tulee olla rokotettu https://www.kennelliitto.fi/koiran-terveys/koiran-rokotusmaaraykset

Kurssien hinnat:  

  •  94,00,€ jäsen ja 104,00€ ei- jäsen, kuunteluoppilas 10,00€.

 

Turvaväleistä (reilu 2m) on huolehdittava, halliin tultaessa ja hallissa kurssin aikana on käytettävä suojamaskia.
Kouluttaja ohjeistaa halliin sijoittumisessa turvavälit huomioiden.Kouluttaja huolehtii, että turvaväli säilyy koulutuksen aikana. 
Tärkeää tiedostaa! Jäsenet osallistuvat kursseille aina omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä ja turvaväleistä huolehtimalla.

Ilmoittaudun kurssille omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! 

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille ja tapahtumiin.

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.