VEPE-treenit sisäuimalassa tammi-helmikuu 2019


VEPE- eli vesipelastustreenit sisäuimalassa talvella 2019. Ke 30.1. ja ke 13.2. Mukaan mahtuu 8 koirakkoa/ilta. Ryhmät TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua jonoon, jos tulee peruutuksia.

 

Nyt tarjoamme nopeimmille mahdollisuuden tutustua vepeen ja treenata vesipelastusta myös talvikaudella lämpimässä sisäuimalassa. PetBros-koirauimalasta löytyy VEPEssä tarvittavat välineet, joten vesipedoille valmistautumista ensi kesään jo tammi-helmikuussa!

Mukaan ovat tervetulleita niin kokeneet konkarit kuin aloittelevat vesipedot.

Treenien aluksi pidetään lyhyt infotilaisuus, jossa käydään läpi jokaisen treenit ja uimalan pelisäännöt etukäteen. Sen jälkeen koirat harjoittelevat vuorotellen (kaksi allasta käytössä, vepeilyä noin ½ h per koira ), joten jonkin verran joutuu odottelemaan vuoroaan.

Paikka PetBros koirauimala Nurmijärvellä https://goo.gl/maps/9wMeRS6921m

Etusijalla Labradorinnoutajakerhon jäsenet
Hinta  28,50 eur / koirakko / treenikerta jäsenille, ei-jäsenille 30,50 eur / treeni (edellyttäen että ryhmät saadaan täyteen)

Infotilaisuudessa saatavana kahvia/teetä/mehua  ja pullaa  2,50 € / hlö (varaathan etukäteen ja maksat ilmoittautumismaksun yhteydessä)
 
Lisätietoja: labbis.hallinta@gmail.com

Sitovat ilmoittautumiset 16.1.2019 mennessä.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Ilmoittautumiset ovat sitovia.  Emme voi korvata sairastumisesta tai muista syistä johtuvia poissaoloja.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.