Yksityiskoulutusta labradoreille verkossa Kristel Riissanen

Tarjolla konsultointia etänä - esimerkiksi johonkin tiettyyn haasteeseen, perustaitojen opettamiseen tai johonkin, mikä helpottaa arjen sujumista koiran kanssa. Kouluttajana toimii Kristel Riissanen.

 

Etätunti sisältää:

30min Teams/ Zoom- keskustelun, jossa käydään läpi tarkemmin, mihin haasteeseen tai asiaan toivotaan ratkaisua tai apuja.

Osallistuja saa sähköpostiinsa linkin, jota klikkaamalla saa etätapaamisen auki – ei tarvitse olla sovelluksia tms., pelkkä sähköposti riittää. Etäohjaus toimii helposti joko puhelimen, läppärin tai tietokoneen avulla.

Etäyhteyden jälkeen saat kirjallisen ohjeen sähköpostiin ja lisäksi on mahdollista saada ns. ohjevideo, jossa asiaa ratkotaan mallikoiran/koirien avulla.

Halutessasi voit varata seurantatunnin (30 min), jolloin keskustellaan tilanteesta pienen harjoittelun jälkeen. 

  Etätuntien hinnat:

  • 30 min – jäsenet 30,00€ ja ei-jäsenet 35,00€
  • 45 min – jäsenet 38,00€ ja ei-jäsenet 43,00€
  • 60 min – jäsenet 55,00€ ja ei-jäsenet 60,00€

  Etäopetukseen voit osallistua jo pienenkin pennun kanssa!

  *

  Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Juoksuiset nartut voivat harjoitella osassa halleista tietyin rajoituksin, katso lisätietoja Hallit-sivuiltamme.

  Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Kurssit ja ilmoittautuminen

  Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.agility(at)gmail.com

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.