Yksityiskoulutusta pääkaupunkiseudulla Kati Kekäläinen

Yksityiskoulutusta pääkaupunkiseudulla, kouluttajana Kati Kekäläinen.

Tarjoan yksityiskoulutusta niin arjen haasteisiin kuin tokoon sekä rally-tokoon.

Yksityiskoulutuksen kautta on mahdollisuus tarkemmin käydä läpi arjessa olevia haasteita, kuten ohitustilanteet ja luoksetulo. Ennen yksityistuntia kouluttajalle toimitetaan tarkempaa tietoa siitä, mihin apua haetaan, jotta yksityistapaamisen sisältö pystytään suunnittelemaan vastaamaan koirakon tarpeita.

Yksityiskoulutuksessa on myös mahdollista käydä läpi tokon tai rally-tokon liikkeitä, jos ohjaajalla on tarvetta saada apuja liikkurointiin tai tiettyihin liikkeisiin. 

Kouluttaja Kati Kekäläinen: Pyrin kouluttaessa huomioimaan aina sen, että jokainen ohjaaja ja koira on erilainen ja jokaisella meistä on omat tavoitteensa ja toiveensa sen suhteen, mitä halutaan saavuttaa ja ne tulee koulutuksessa huomioida. Tärkeintä koiran kanssa tekemisessä on mielestäni iloinen yhteistyö niin perusarjessa kuin harrastuslajeissa. Jokainen meistä ja koirista on erilainen ja se, mikä sopii toisille, ei sovi kaikille ja omat tavoitteet asetetaan sen mukaiseksi ja tärkeintä on hauska yhdessä tekeminen omien ja koiran kykyjen mukaisesti.

Olen kasvanut metsästyskoirien parissa ja ensimmäisen oman koirani (bordercollie) hankin vuonna 2002. Ja seuraava koirani kotiutui meille vuonna 2004 ja sen jälkeen laumassa on vuosien aikana 2-3 bordercollieta. Tällä hetkellä laumaan kuuluu 8 v. bordercollie Jane, 5 v. bordercollie Jin ja 1 v. rhodesian ridgeback Akimba. Minulle on aina ollut tärkeää, että koiran kanssa on yhteistä koiraa ja itseä aktivoivaa tekemistä, joiden kautta parannetaan yhteistyötä koiran kanssa koiralle mieluisan tekemisen kautta.

Rhondinan kanssa lähdettiin kokeilemaan agilitya ja tokoa ja näistä tokosta nousi itselle laji, joka tuntui omalta ja oli myös laji, josta Rhondina selvästi piti. Lopulta uskallettiin mennä kisakentille ja siitä se ajatus sitten tavoitteellisempaan harrastamiseen. Myös muista koiristani on löytynyt samanlaista intoa tekemiseen ja nykyisiä lajeja ovat agility, rally-toko ja toko.

Rhondinan kanssa pääsimme mukaan keravalaisen kerhon koulutusriveihin vuonna 2003 ja siitä myös lähti oma koulutusurani. Treenailtiin Rhondinan kanssa kisa-ajatuksella ja samaan aikaan koulutin aloittelevia koirakoita ja vuosien aikana on tullut kouluteltua niin pentuja, arkitottelevaisuutta kuin kisaaviakin toko ja rally-toko koirakoita.

Koulutus maksetaan aina ennen tapaamista ja kuittikopio toimitetaan kouluttajalle sähköpostitse. Tarkemmat ohjeet saat maksupostissa, kun tapaaminen on sovittu.

Hinnasto:

  • 30 min – jäsenet 30,00€ ja ei-jäsenet 35,00€
  • 45 min – jäsenet 38,00€ ja ei-jäsenet 43,00€
  • 60 min – jäsenet 55,00€ ja ei-jäsenet 60,00€

Huom! Matkakulut hinnoitellaan tapauskohtaisesti koulutuspaikan perusteella.

Ilmoittautumislomakkeessa voit ehdottaa sinulle sopivia ajankohtia ja treenipaikkaa. ​Koulutus toteutuu ulkona. Mikäli koulutus halutaan sisätiloihin hallille, niin hintaan lisätään tilakulut.

Tapaamispaikasta sovitaan koulutuskohtaisesti.

Koirien tulee olla rokotettu.

TÄRKEÄÄ!! Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.

 

Ilmoittautuessani koulutukseen osallistun omalla vastuulla ja tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä. Sitoudun toimimaan vastuullisesti yllä kuvatulla tavalla.

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron! 

Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Sairaat koirat eivät voi osallistua treeneihin. Emme voi myöskään korvata ohjaajan tai koiran sairastumisista tai muista syistä johtuvia poissaoloja. Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Kurssit ja ilmoittautuminen

Mikäli kysyttävää, laitathan sähköpostia labbis.koulutus(at)gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.