TOKO/RALLY-TOKO

Iloinen ja miellyttämishaluinen labradori on monipuolisuutensa vuoksi erinomainen harrastuskaveri tokosta, rallytokosta tai palveluskoiralajeista kiinnostuneelle. Labradorinnoutajia kilpaileekin aktiivisesti kaikissa edellä mainituissa lajeissa! Rodussa on useita toko- sekä käyttövalioita näistä lajeista. Lisätietoa harrastamisesta, kilpailuista ja säännöistä löytyy Palveluskoiraliiton sivuilta.

Tokotoimikunta järjestää vuosittain tottelevaisuus- ja rallytokokoulutuksia ja -kokeita. Lisäksi ulkokauden aikana pyörii tokon valmennusryhmä kahdella eri paikkakunnalla sekä rallytokon valmennusryhmä. Ryhmiin haku on haku vuoden alussa. Lisätietoja löydät vasemman reunan linkkien kautta!

Vuonna 2019 Labradorinnoutajilla on mahdollisuus harjoitella omatoimisesti tokoa Helsingissä Malminkartanon valaistulla kentällä maanantaisin klo 19–21. Kenttä sijaitsee Kartanonkaaren varrella. Omatoimiryhmässä ei ole ohjausta, vaan jokainen treenaa oman koiransa kanssa haluamiaan liikkeitä. Huomioithan, että kentällä saattaa samanaikaisesti olla käynnissä myös kursseja ja koulutuksia.


Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin! Ota yhteyttä: labbis.toko(at)gmail.com

 

Kennelliitto on julkaissut tokon uudet suoritus ja arvosteluohjeet, jotka astuvat voimaan 1.8.2015
Lue lisää Palveluskoiraliiton Virkku - koe- ja kilpailupalvelusta.

Tokomestari 2014
FI TVA Hardrocks Maibock

Joukkuemenestystä vuosien varrelta

Noutajamestaruusjoukkue 2014, 2.sija
Noutajamestaruusjoukkue 2012, 3.sija
Noutajamestaruusjoukkue 2011, 1.sija
Noutajamestaruusjoukkue 2010, 1.sija

TOKO- & PK-labradoreille tarkoitettu Facebook-ryhmä, liity mukaan tästä!