VEPE-leiri Uudessakaupungissa 10.-11.7.2021


Leirille tarjolla muutama lisäpaikka perjantai 9.7. aamupäiväryhmään!! Perjantai iltapäivä sekä lauantain ja sunnuntain ryhmät täynnä.

Heinäkuussa tarjoamme labradorinnoutajille mahdollisuuden osallistua vesipelastusleirille Uudenkaupungin läheisyydessä. Leirille voit osallistua joko vain yhteen treenisessioon tai vaikka kaikkiin ja molempina päivinä.

Yhteen treeniryhmään otetaan 8 koirakkoa ja yhden treenin kesto ryhmälle n. 4 tuntia. Sekä lauantaina että sunnuntaina on kaksi ryhmää (9-13 ja 14-18). Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ajankohta: La-su 10.-11.7.2020 >> suuren kysynnän vuoksi lisäpäivä pe 9.7.

Paikka: Pyhämaa, Uudenkaupungin läheisyydessä

Kouluttaja: Rita Nygård, avustajina Minna Hjelm ja Leena Mattila

Hinta 66 eur / koirakko / treeni jäsenille, ei-jäsenille 73 eur / treeni (edellyttäen että ryhmät saadaan täyteen). Hintaan sisältyy koulutus/treenit sekä lounas ja kahvit treenipaikalla. Etusijalla Labradorinnoutajakerhon jäsenet.

Lauantai-iltana järjestetään leiriläisille yhteistä tekemistä pienryhmissä treenipaikalla klo 18 alkaen. Kaikki treeneihin tulevat voivat osallistua (sekä lauantain että sunnuntain osallistujat).

Majoitus: Olemme alustavasti varanneet Uudestakaupungista Ihala camping ja Pyhäranta -alueilta muutaman mökin. Majoitus ei sisälly leirihintaan, majoituskulut jokainen maksaa itse. Ilmoita myös majoitustarpeesi.

Sitovat ilmoittautumiset 15.6.2021 mennessä.

Lisätietoa: labbis.hallinta @ gmail.com

*

Huom! Jäsenten on ilmoitettava jäsennumero ilmoittautumisen yhteydessä.

*
*
*
*
*
*
*

Tarkistathan, että antamasi yhteystiedot on kirjoitettu oikein ja että annoit myös puhelinnumeron!

Ilmoittautumiset ovat sitovia.  Emme voi korvata sairastumisesta tai muista syistä johtuvia poissaoloja.  Nämä ja muut ilmoittautujaa sitovat asiat, kuten henkilötietojen käsittely löytyvät sivulta: Ilmoittautuminen kursseille

Noudatamme viranomaisohjeita myös koiraharrastuksissa.  Harjoittelu on sallittua vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on lieviäkin hengitystieoireita, pysy kotona. Suojaetäisyydet 2 m (”jääkiekkomailan mitta”). Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisella on suuri merkitys: yskiminen/aivastelu suunnataan aina hihaan ja käsiä pestään saippualla ahkerasti. Jos vettä ei ole saatavilla, käytetään käsidesiä. Varaa siis käsidesiä mukaasi, kun tulet harjoituksiin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.