Pentuvälityslomake

Vakuutan edellä olevat tiedot oikeiksi.

Myydessäni pennut sitoudun käyttämään ensisijaisesti Suomen Kennelliiton kauppasopimuslomaketta ja noudattamaan Suomen Kennelliiton koiranomistajan perusohjetta sekä liittämään pennunostajat Labradorinnoutajakerhon jäseniksi.


Pentuvälitys on maksuton. Välitykseen otetaan vain Suomessa syntyneitä pentueita.

Ilmoitus välitettävistä pentueista toimitetaan kirjallisena (ks. oheinen nettilomake) pentuvälittajalle. 

Pentueilmoitus on voimassa kunnes pennut ovat täyttäneet 10 viikkoa. Jos pentuetta ei tässä ajassa ole myyty, voi asiasta ilmoittaa pentuvälittajalle, mutta mikäli ilmoitusta ei kuulu, pentue poistetaan valityksestä automaattisesti. Kasvattajan tulee pitää pentuvälitys ajan tasalla myyntitilanteestaan ja ehdottomasti ilmoittaa, kun kaikki pennut on myyty!

Pentuvälityssivuja päivitetään päivittäin. Ilmoitukset päivitetään sivuille saapumisjärjestyksessä. Huolehdithan, että pentueen kaikkien kasvattajien jäsenyys Labradorinnoutajakerhossa on kunnossa ja jäsenmaksut maksettu ennen pentueen ilmoittamista välitykseen, näin nopeutetaan ilmoituksen julkaisemista. 

Huom! Mikäli pentueesi on jo astutuslistalla, älä täytä lomaketta uudelleen vaan lähetä sähköpostitse pyyntö siirtää pentue pentuelistalle. Ilmoita sähköpostissa pentueen syntymäpäivä, luovutuspäivä (7 vko) sekä myytävien pentujen värit ja sukupuolet. Pentuvälityksen sähköpostiosoite: labradoripentu(at)gmail.com

PENTUEEN TIEDOT

*
*
*
*
*
*
*

PENTUEEN ISÄN TIEDOT

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

PENTUEEN EMÄN TIEDOT

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

KASVATTAJAN TIEDOT

*
*
*
*
*
*

Labradorinnoutajakerho ry käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.