Pentuvälityslomake

PENTUEEN TIEDOT

*
*
*
*
*
*
*

PENTUEEN ISÄN TIEDOT

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

PENTUEEN EMÄN TIEDOT

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

1.1.2019 jälkeen astutettujen pentueiden vanhempien kyynär- ja lonkkaindeksit julkaistaan pentuvälityksessä. Kaavake kysyy pakollisena tietona myös ennen tätä astutettujen pentueiden vanhempien indeksit, mutta niitä ei julkaista pentuvälityslistalla.

KASVATTAJAN TIEDOT

*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

*

Labradorinnoutajakerho ry käsittelee henkilötietoja tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vakuutan edellä olevat tiedot oikeiksi.

Myydessäni pennut sitoudun käyttämään ensisijaisesti Suomen Kennelliiton kauppasopimuslomaketta ja noudattamaan Suomen Kennelliiton koiranomistajan perusohjetta sekä liittämään pennunostajat Labradorinnoutajakerhon jäseniksi.


Pentuvälitys on maksullinen. Maksu on 20 EUR/pentue (pentue näkyy Internet-sivuilla www.labradori.fi), joka kattaa niin astutuksia- kuin jo syntyneittenkin listalla olon. (Kummallekin listalle ilmoitetaan tiedot yllä olevalla lomakkeella.)

Ilmoitus välitettävistä pentueista toimitetaan kirjallisena (ks. yllä oleva nettilomake) pentuvälittajalle. Vain maksetut ilmoitukset otetaan välitykseen. Maksu suoritetaan tilille Nordea FI46 1026 3000 4134 37 viite: 50209.

Pentueilmoitus on voimassa kunnes pennut ovat täyttäneet 10 viikkoa. Jos pentuetta ei tässä ajassa ole myyty, voi asiasta ilmoittaa pentuvälittajalle, mutta mikäli ilmoitusta ei kuulu, pentue poistetaan valityksestä automaattisesti. Kasvattajan tulee pitää pentuvälitys ajan tasalla myyntitilanteestaan ja ehdottomasti ilmoittaa, kun kaikki pennut on myyty!

Pentuvälityssivuja päivitetään päivittäin. Ilmoitukset päivitetään sivuille saapumisjärjestyksessä. Huolehdithan, että pentueen kaikkien kasvattajien jäsenyys Labradorinnoutajakerhossa on kunnossa ja jäsenmaksut maksettu ennen pentueen ilmoittamista välitykseen, näin nopeutetaan ilmoituksen julkaisemista.