Pentuvälityslomake

Pentuvälitys on maksuton. Välitykseen otetaan vain Suomessa syntyneitä pentueita.

Ilmoitus välitettävistä pentueista toimitetaan kirjallisena (ks. oheinen nettilomake) pentuvälittajalle. 

Pentueilmoitus on voimassa kunnes pennut ovat täyttäneet 10 viikkoa. Jos pentuetta ei tässä ajassa ole myyty, voi asiasta ilmoittaa pentuvälittajalle, mutta mikäli ilmoitusta ei kuulu, pentue poistetaan valityksestä automaattisesti. Kasvattajan tulee pitää pentuvälitys ajan tasalla myyntitilanteestaan ja ehdottomasti ilmoittaa, kun kaikki pennut on myyty!

Pentuvälityssivuja päivitetään päivittäin. Ilmoitukset päivitetään sivuille saapumisjärjestyksessä. Huolehdithan, että pentueen kaikkien kasvattajien jäsenyys Labradorinnoutajakerhossa on kunnossa ja jäsenmaksut maksettu ennen pentueen ilmoittamista välitykseen, näin nopeutetaan ilmoituksen julkaisemista. 

Huom! Lähetä lomake vain kerran/ pentue. Korjaukset ilmoitukseen sähköpostitse labradoripentu(at)gmail.com.

Mikäli pentueesi on jo astutuslistalla, älä täytä lomaketta uudelleen vaan lähetä sähköpostitse pyyntö siirtää pentue pentuelistalle. Ilmoita sähköpostissa pentueen syntymäpäivä, luovutuspäivä (7 vko) sekä myytävien pentujen värit ja sukupuolet. Pentuvälityksen sähköpostiosoite: labradoripentu(at)gmail.com

PENTUVÄLITYSLOMAKE

PENTUEEN TIEDOT

Ilmoitan pentueen
Ilmoitan pentueen pentuvälitykseen

PENTUEEN ISÄN TIEDOT

Taipumuskoe suoritettu

PENTUEEN EMÄN TIEDOT

Taipumuskoe suoritettu

KASVATTAJAN TIEDOT

Vakuutukset

Huolehdithan, että jäsenyytesi on kunnossa!

Suosittelemme ottamaan käyttöön e-laskun. Voit tilata itsellesi e-laskun lisäämällä Labradorinnoutajakerho verkkopankissasi e-laskuttajaksi! Lupaa varten tarvitset viimeisimmän laskun viitenumeron, jos sitä ei ole saatavilla, voit muuttaa jäsennumerosi viitenumeroksi verkosta löytyvällä viitenumerolaskurilla.​ Jäsennumero löytyy Labradori-lehden takakannesta osoitekentästä nimesi yläpuolelta.

Mikäli et halua e-laskua, suosittelemme sähköpostilaskua. Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille tällä lomakkeella!

Postitse lähetettävistä laskuista perimme 3 € laskutuslisän, emmekä voi lähettää muistutuslaskuja postitse. 

Rotujärjestön jäsenyys on voimassa kun jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä.