SM-MEJÄ 2018 - Kennelpiirin tervehdys

Tervehdys vuoden 2018 MEJÄ-kisaväki

Tervetuloa vuoden 2018 MEJÄ SM-kilpailuun historiallisiin kuninkaankartanon maisemiin Tammelan Mustialaan! Kilpailu järjestetään viidennen kerran Etelä-Hämeen kennelpiirin alueella ja on järjestyksessään 33. lajin SM-kilpailu. Jokainen kennelpiiri nimeää edustajansa valtakunnalliseen SM-kilpailuun. Eli jokaisella koirakolla on jo takanaan merkittävä saavutus omassa piirissään.

Suomen Noutajakoirajärjestöllä on vuoro järjestää vuoden 2018 kisat ja varsinaisena järjestäjänä on Labradorinnoutajakerho ry. Etelä-Hämeen kennelpiirin alueella toimii aktiivinen noutajakoirajaosto ja näin ollen onkin hienoa, että kilpailu järjestetään juuri piirimme alueella.

Kaikkien kokeiden ja kilpailujen järjestäminen vaatii pitkäaikaista suunnittelua, suuria etukäteisjärjestelyjä, hyvää talkoohenkeä ja ennen kaikkea vastuuta, jotta kaikki toimii hyvin ja sujuvasti. Toivotan onnea kilpailun vastuullisissa järjestelytehtävissä oleville sekä tuomareille. Samoin toivotan onnea ja menestystä kaikille koirille ohjaajineen ja omistajineen.

Tervetuloa kauniiseen ja vehreään Etelä-Hämeeseen!
Riitta-Maija Liikanen
Etelä-Hämeen kennelpiirin puheenjohtaja