SM-MEJÄ 2018 - Labradorinnoutajakerhon tervehdys

Olemme Labradorinnoutajakerho ry:ssä ylpeitä ja iloisia siitä, että saamme olla järjestämässä vuoden 2018 MEJÄ SM-kisoja. Labradorinnoutajat ovat perinteisesti kunnostautuneet jälkikoirina ja on ollut hienoa seurata, kuinka tässä lajissa meille on tullut menestystä vuodesta toiseen. Labradorinnoutajan monipuolisuus pääsee hienosti esille tässäkin lajissa. Menestyksekkäitä jäljestäviä labradoreja on löytynyt niin perinteisistä linjoista kuin metsästyslinjaisistakin ja harrastajissa on varmasti ihan samanlaista ”hajontaa”, laji sopii kaikille, niin kaupunkilaisille kuin syrjäseutujen asukeillekin, asuinpaikkakunnasta riippumatta, onhan meillä suomalaisilla maastoja, joissa harjoitella ja harrastaa! Tässä lajissa labradorinnoutajan erinomainen nenä ja keskittymiskyky pääsevät oikeuksiinsa ja koirien taipumuksia tulee hyödynnettyä arvokkaalla tavalla.

Myös yhdistyksemme MEJÄ-toimikunta on toiminut kiitettävän aktiivisesti ja itsenäisesti jo vuosia ja ylläpitänyt hienosti labradorien traditioita erinomaisina MEJÄ-koirina. MEJÄ-harrastajat ovat ihan "oma lajinsa" ja on ollut mahtavaa seurata toimikunnan yhtenäisyyttä ja innokkuutta ja kuinka hienosti mejäporukka on saanut mukaansa uusia sitoutuneita harrastajia.

Labradorinnoutajakerhon hallitus toivottaa onnea ja menestystä kokeeseen osallistuville ja kaikille muillekin talkoolaisia ja katsojia myöten jännittävää ja mielenkiintoista päivää!

Labradorinnoutajakerho ry
Anu Honkapirtti
puheenjohtaja