Sari Nuolikoski

Olen Sari Nuolikoski Vantaalta. Perheeseen kuuluu avopuolison lisäksi omat pian teini-iän ovia kolkuttelevat neitokaiset sekä englanninspringerit Brandy ja Zack.

Mejä-harrastukseni alkoi noin 15 vuotta sitten. Olin ensimmäisen oman koirani kanssa koulutusryhmässä, jonka vetäjä tutustutti meidät myös jäljestykseen ja suositteli kokeisiin osallistumista. Eihän kokeessa tarvinnut kuin kerran käydä ja oma laji oli löytynyt. Siitä lähtien aikaa on vuosi vuodelta kulunut enemmän ja enemmän lajin parissa. Tuomarioikeudet sain vuonna 2013, jonka jälkeen ei ole sulanmaan aikana vapaita viikonloppuja kalenterissa näkynyt, joko ollaan oltu metsässä narunjatkeena tai tuomaroimassa ja ehtii sitä töissäkin muutaman viikonlopun viettää.

Jokaiselle kokeeseen osallistuvalle koirakolle tahdon toivottaa onnea ja hieman myös tuuria päivän tehtävään. Luottakaa koiriinne, olette kaikki jo omalta osaltanne voittajia kun olette saaneet paikan kokeeseen, josta monet vain haaveilevat! Kiitos kutsusta tulla arvostelemaan SM-kokeeseen, tämä on kunniatehtävä.