Jäsenasiat

Liity Labradorinnoutajakerhon jäseneksi

Meitä Labradorinnoutajakerhon jäseniä on tällä hetkellä noin 5000. Liittymällä jäseneksi pääset mukaan tähän joukkoon ja samalla tuet labradorinnoutajien jalostusta Suomessa. Lisäksi nautit kerhon jäseneduista. Jäsenyys on voimassa aina vuoden kerrallaan maksupäivästä lähtien. Monet tulevat jäseniksi kasvattajien ilmoittamina pentuejäseninä ja jatkavat sitten jäsenyyttään varsinaisina jäseninä tai perhejäseninä.

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Labradori -lehden ja etuoikeuden osallistua kerhon järjestämiin kokeisiin ja koulutuksiin. Lisäksi toimihenkilömme auttavat jäseniä erilaisissa labradorinnoutajan omistamiseen ja kasvattamiseen liittyvissä asioissa. Kerhomme jäsenillä on oikeus ilmoittaa kasvattamistaan myytävistä pennuista ja aikuisista koirista kerhomme pentuvälityksessä. Lisäksi kerho tukee jäseniään rahallisesti suomalaisten labradorinnoutajien geenitestaamisessa.

Labradorinnoutajakerhon toiminta perustuu kerhon toimihenkilöiden tekemään talkootyöhön ja jäsenmaksutuottoihin.

Miten liittyä jäseneksi

Jäseneksi liittyminen tapahtuu vaivattomasti jäsenhakemuslomakkeella.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti hallitus hyväksyy uudet jäsenet. Hallitus käsittelee uusien jäsenten anomukset kahden viikon välein, jonka jälkeen hyväksyttyjen jäsenten jäsenyys tulee voimaan ja uusille jäsenille lähetetään jäsenmaksu. Jäsenmaksu tulee uusille jäsenille tulee siis viiveellä.

Labradorinnoutajakerhon jäsenyys ei ole sidottu kalenterivuoteen vaan on liukuva. Jäsenyys on voimassa vuoden huolimatta siitä mihin aikaan vuodesta liityt kerhon jäseneksi.

HUOM!
Jäsenmaksua ei saa maksaa kerhon tilille ilman asianmukaista laskua ja siinä olevaa viitettä.

Labradorikerhon jäsenmaksut 2024 * Membership fees 2024

Jäsen / Full Member (in Finland)29 €
Jäsen / Full Member (outside Finland)40 €
Perhejäsen / family member10 €
Pentuejäsen / litter member10 €
Paperilaskutuslisä3 €

Pentuejäseneksi liittäminen (kasvattajille)

Kasvattajien on mahdollista liittää uusia pentujen omistajia Labradorinnoutajakerhon jäseniksi. Kasvattajan ilmoittama pentuejäsenyys on voimassa yhden vuoden. Pentuejäsenyyden erääntyessä jäsenelle lähetetään automaattisesti lasku jäsenyyden uudistamisesta varsinaiseksi jäseneksi. Jäsenyyden uudistaminen on vapaaehtoinen ja jäsenyys vahvistetaan maksamalla lasku. Siinä tapauksessa, että kerho ei vastaanota maksua eräpäivään mennessä, poistetaan pentuejäsen jäsenrekisteristä. Pentuejäsenillä ei ole äänioikeutta yleiskokouksissa, mutta pentuejäsenyys oikeuttaa muuten samoihin etuihin kuin varsinainen jäsenyys.

Pentuejäseneksi voidaan liittää henkilö, joka ei ole ennestään Labradorinnoutajakerhon jäsen. Siinä
tapauksessa, että jäsenyys on epäselvä, asian voi varmistaa jäsensihteeriltä.

Pentuejäsenet ilmoitetaan jäsensihteerille oheisella pentuejäsenyyslomakkeella.

Pentuejäsenmaksut tulee maksaa Labradorinnoutajakerho ry:n tilille 

Pankkiyhteys

Nordea Pankki
IBAN: FI46 1026 3000 4134 37
SWIFT/BIC: NDEAFIHH
VIITE: 50102

Pentuejäsenyys tulee voimaan sen jälkeen kun hallitus on hyväksynyt uudet pentuejäsenet.

Muutoksista ilmoittaminen

On tärkeää että osoitteen- ja nimenmuutoksista muistetaan ilmoittaa jäsensihteerille heti muutoksen astuttua voimaan. Muutoksesta voi ilmoittaa jäsensihteerille osoitteenmuutoslomakkeella.

Jäsenasiat

Kaikki jäsenasioihin liittyvät yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen: labradorijasen(at)gmail.com