Koulutustoimikunta

Labradori on monipuolinen ja kyvykäs harrastuskoira, joka innostuu liikkumisesta ja nauttii aivotyöskentelystä. Koulutustoimikunta pyrkii tarjoamaan monipuolisesti kursseja ja luentoja, joilla on mahdollisuus vahvistaa koirien ja ohjaajien yhteistyötä, tutustua eri lajeihin sekä auttaa mahdollisten ongelmien kanssa.

Kurssitarjonta on runsasta pääkaupunkiseudulla huomioiden pennut, aikuiset aloittelijat ja harrastuksessa jo pidemmälle edenneet. Siten osaamistasoltaan erilaiset koirakot löytävät sopivan vaihtoehdon kursseistamme. Harrastaessa koiran ja ohjaajan suhde useimmiten paranee ja kaikki lajit kannustavat mukavaan yhdessäoloon, liikkumiseen ja leikkiin yhdessä koiran kanssa. Pyrkimyksenämme on myös koota ja kannustaa labradorien omistajia ohjattujen koiraharrastusten pariin.

Labradorin kanssa voi harrastaa melkein mitä vain, lajien kirjo on runsas ja niinpä kurssitarjontammekin on hyvin laaja: mm. agilityä, taipumuskokeeseen valmistavaa koulutusta, pelastuskoiratoiminnan kursseja, hajutyöskentelyä, näyttelytreenejä, vesipelastusta ja perushallintaan liittyvää koulutusta.

Tavoitteenamme on myös lisätä kurssitarjontaa kiinnostuksen mukaan eri puolille Suomea.  Siispä, jos innostuit mahdollisuudesta saada kursseja tai luentoja paikkakunnallesi ja olet valmis tulemaan mukaan tähän vastuulliseen, mutta palkitsevaan vapaaehtoistyöhön kurssien järjestäjänä, niin otathan yhteyttä meihin.

Sinulla ei tarvitse olla osaamista kurssien järjestäjänä  - me autamme kyllä alkuun ja eteenpäin.

Oma innostus järjestäjänä on koiraharrastustoiminnan osalta kaikkein tärkeintä.

Käythän katsomassa kurssitarjontaamme hakemistosta Harjoitusmuodot Agilityn, Vepen tai peruskoulutuksen alta.
Tiedustelut: labbis.koulutus(at)gmail.com

Tuulikki Siltasalmi

PUHEENJOHTAJA

Agilitykurssitarjonta alkoi syyskuussa 2011 ja kuvassa on meneillään labradorien tasotesti Savelassa 22.8.2011. Kouluttajina myös vasemmalla oleva Tiina Jurvakainen Enna-labradorin kanssa ja oikealla Maiju Korhonen.

labbis.koulutus(at)gmail.com

p. 040 - 5584 836

Minna Hjelm

JÄSEN / VEPE-asiat

Tällä hetkellä kotona kolme labradoria Dani, Jedi ja Dio. Dani jo eläkkeellä. Jedin ja Dion kanssa harrastuksina pk-haku, pelastuskoiratoiminta ja vesipelastus.

minna.hjelm(at)bilia.fi

Johanna Heiskanen

Koulutan labradorinomistajia suurella sydämellä, intohimolla ja huumorilla

pääsääntöisesti Espoon ja Kirkkonummen alueella. Tervetuloa lämminhenkisille
perustottelevaisuuskursseille.

JÄSEN

Santra Hållfast

JÄSEN

Lapsuudenkodissani oli aikoinaan Karjalan karhukoiria, lapin pystykorva ja ajokoira. Koirat olivat metsästykseen eikä niiden kanssa muuten touhuttu.

Labradorinnoutajiin tutustuin ja ihastuin, kun vanhimman poikani tyttöystävällä oli labbisnarttu Elsa, jonka kanssa harrastettiin etsintää ja raunioita. Suhde vakiintui ja yhteisesti he hankkivat toiseksi koiraksi niin ikään labbisnartun Atin.  Eipä aikaakaan kun minullekin ilmaantui labradori Certi (kuvassa) ja koiraharrastus alkoi. Certin kanssa olemme harrastaneet etsintää, pk-hakua, vesipelastusta ja agilityä. Certi on kiitollinen harrastuskaveri, koska se syttyy kaikesta, hiukan omapäinen, mutta oivaltava ja siten helppo koulutettava. Perheyhteisömme koirien määrä lisääntyi vielä kun nuorimmaisenkin pojan perheeseen hankittiin labbisnarttu Jedi.

Kaikilla neljällä on taito käyttää nenää, kova into työntekoon ja pitävät omistajansa liikkeessä.

Leena Mattila

JÄSEN / VEPE-ASIAT

Tällä hetkellä kotona labradorinnoutaja  Sima.

Harrastuksina meillä on  Nome, WT, vesipelastus, agility ja toko sekä hajutyöskentelyä  painottuen vuodenaikojen mukaan.

Labradorien kanssa on vaan niin kiva harrastaa.

Sanna Nurminen                                             JÄSEN

Harrastan Hyrrä-koiran kanssa vähän kaikkea, mitä tarjolla löytyy. Pääpaino on ollut tokossa, mutta kaikennäköistä on kokeiltu, kiitos Labradorikerhon laajan kurssitarjonnan. Allekirjoitan täysin lauseen "noutajasta on moneksi", ja kannustan kokeilemaan erilaisia harrastusmuotoja. Koiran kanssa touhuaminen vie mennessään ja on hyvää vastapainoa muulle tekemiselle. Vakavissaan ei tarvitse harrastaa - pääasia on, että on kivaa.