Perustottelevaisuus-kurssit loka-marraskuu 2020 - Martta Peltoniemi

Aika: 10.10.-7.11.2020
Paikka: Agility Akatemia Vantaa, Ruusumäentie 5 B-7, 01730 Vantaa

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/28iomWKoDry

Pennut 4,5-11kk

Pentujen perustottelevaisuus-kurssilla keskitytään koiran hallintaan ja yhteisen sävelen löytymiseen. Kurssilla harjoitellaan perustottelevaisuuden taitoja, joita voidaan käyttää hyödyksi arkielämän tilanteissa, ja joiden päälle on helppoa lähteä rakentamaan uusia asioita.

Kurssin sisältö muokataan jokaisen koirakon tasoon sopivaksi. Keskeisiä asioita kurssilla on keskittymis- ja häiriö harjoitukset, ohjaajan kanssa yhdessä työskenteleminen, istuminen, maahan meno, odottaminen ja luokse tulo.

Aikuiset 12kk ja yli

Aikuisten koirien perustottelevaisuus-kurssilla keskitytään kaikille tärkeisiin arkielämän taitoihin. Kurssin sisältöön kuuluu muun muassa keskittymis- ja häiriön kesto harjoituksia, sekä kaikille tärkeitä perusliikkeitä, kuten istuminen, maahan meno, odottaminen, seuraaminen, sekä sivulle- ja luokse tulo. Lisäksi haastetta voidaan luoda esimerkiksi ruudun harjoittelemisella tai muilla hieman haastavammilla liikkeillä.

Perustottelevaisuus-kurssit ovat suunnattu kaiken tasoisille koirakoille.

Kouluttaja Martta Peltoniemi: "Ohjaajana minulle tärkeintä on kohdata jokainen koira yksilönä ja työstää niitä asioita, jotka ovat koiralle hyödyllisimpiä ja tärkeimpiä. Otan aina huomioon koirakon toiveet ja tavoitteet ja suunnittelen treenit jokaiselle sopiviksi."

Kursseille otetaan max. 5 koirakkoa.

Kurssipäivät: Lauantaisin 10.10.-7.11.2020 / 5 kertaa

  • klo 10.00-11.00, pennut 4,5 - 11 kk
  • klo 11.05-12.05, aikuiset 12 kk ja yli

Ilmoittautuminen: Perustottelevaisuutta loka-marraskuussa Länsi-Vantaalla