Yksityiskoulutusta pääkaupunkiseudulla

29.10.2022

Yksityiskoulutusta pääkaupunkiseudulla, Kati Kekäläinen.
Also in English!

Tarjolla on yksityiskoulutusta ulkona ensisijaisesti pennuille ja nuorille koirille, mutta myös vanhemmille koirille yksittäisiin haasteisiin. 

Ensimmäistä ohjausta varten ohjaajalle lähetetään hieman esitietoa, joiden pohjalta tunti suunnitellaan.

Ensimmäinen kerta voisi olla 45 min ja seurantatunteja voi varata joko 30 min, 45 min tai 60 min, toiveen ja tarpeen mukaisesti.

Kouluttaja Kati Kekäläinen

Pyrin kouluttaessa huomioimaan aina sen, että jokainen ohjaaja ja koira on erilainen ja jokaisella meistä on omat tavoitteensa ja toiveensa sen suhteen, mitä halutaan saavuttaa ja ne tulee koulutuksessa huomioida. Tärkeintä koiran kanssa tekemisessä on mielestäni iloinen yhteistyö niin perusarjessa kuin harrastuslajeissa. Jokainen meistä ja koirista on erilainen ja se, mikä sopii toisille, ei sovi kaikille ja omat tavoitteet asetetaan sen mukaiseksi ja tärkeintä on hauska yhdessä tekeminen omien ja koiran kykyjen mukaisesti.

Olen kasvanut metsästyskoirien parissa ja ensimmäisen oman koirani (bordercollie) hankin vuonna 2002. Ja seuraava koirani kotiutui meille vuonna 2004 ja sen jälkeen laumassa on vuosien aikana 2-3 bordercollieta. Tällä hetkellä laumaan kuuluu 8 v. bordercollie Jane, 5 v. bordercollie Jin ja 1 v. rhodesian ridgeback Akimba. Minulle on aina ollut tärkeää, että koiran kanssa on yhteistä koiraa ja itseä aktivoivaa tekemistä, joiden kautta parannetaan yhteistyötä koiran kanssa koiralle mieluisan tekemisen kautta.

Rhondinan kanssa lähdettiin kokeilemaan agilitya ja tokoa ja näistä tokosta nousi itselle laji, joka tuntui omalta ja oli myös laji, josta Rhondina selvästi piti. Lopulta uskallettiin mennä kisakentille ja siitä se ajatus sitten tavoitteellisempaan harrastamiseen. Myös muista koiristani on löytynyt samanlaista intoa tekemiseen ja nykyisiä lajeja ovat agility, rally-toko ja toko.

Rhondinan kanssa pääsimme mukaan keravalaisen kerhon koulutusriveihin vuonna 2003 ja siitä myös lähti oma koulutusurani. Treenailtiin Rhondinan kanssa kisa-ajatuksella ja samaan aikaan koulutin aloittelevia koirakoita ja vuosien aikana on tullut kouluteltua niin pentuja, arkitottelevaisuutta kuin kisaaviakin toko ja rally-toko koirakoita

Private lessons also available in English.

Private lessons available for dogs of all ages. Help for a certain challenge or guided overall training. The first introduction lesson is 30min but follow-up lessons can be booked up to 45min or 60min. 

Ilmoittautuminen: Yksityiskoulutusta pääkaupunkiseudulla Kati Kekäläinen